Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
.link atmazsan kazıklanacan
.link atmazsan kazıklanacan
Ya Sanki Biz Kendinden Önce Alcaz Öyle Düşünüyo HeraldeLink ver? Satıcısına bakayım.
La ben zaten yeni RTX sistem toplayacağım. Ne yapayım 570`i.Ya Sanki Biz Kendinden Önce Alcaz Öyle Düşünüyo Heralde
bizim var ekran akrtımız atmazsa lik kazıklanırYa Sanki Biz Kendinden Önce Alcaz Öyle Düşünüyo Heralde
Link ver? Satıcısına bakayım.
Ya Sanki Biz Kendinden Önce Alcaz Öyle Düşünüyo Heralde
Hocam nasipse sizin olur. Kapalı kutudaki sır değil ki bu l. Almak isteyen sizinle yine aynı ilânı bulabilir. Eğer buraya atmazsan da kaziklanabilirsiniz. Tercih sizin
Dostum link vermeyeceksen,fiyat söylemeyeceksen nasıl yardım edelim?Ya Sanki Biz Kendinden Önce Alcaz Öyle Düşünüyo Heralde
La zaten sıfırı buna yakın fiyatta? Ayrıca RX570 8GB alınmaz. 8GB belleği işleyemez zaten.Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comMesaj otomatik birleştirildi:
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Hocam Ben AlmıyorumDostum link vermeyeceksen,fiyat söylemeyeceksen nasıl yardım edelim?
aynenLa zaten sıfırı buna yakın fiyatta? Ayrıca RX570 8GB alınmaz. 8GB belleği işleyemez zaten.