M Mon oyun 80+ Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 1 Reaksiyon skoru 0 31 Temmuz 2021 #1 İyi günler, youtube dan canlı yayın açmak istiyorum da 720p 60 fps 4000 bitrate 2 saat yayın açsam kaç mbps gider İnternetim sınırlı da.
İyi günler, youtube dan canlı yayın açmak istiyorum da 720p 60 fps 4000 bitrate 2 saat yayın açsam kaç mbps gider İnternetim sınırlı da.
Y Yenigelenkisi 80+ Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 203 Reaksiyon skoru 86 31 Temmuz 2021 #2 Toplamda kaç megabayt tüketir demek istediniz dimi. Youtube Videoları Ne Kadar İnternet Harcar? | Donanim Arşivi Eskiden sabit internetlerde kota konuşuyorduk, fakat günümüzde mobil kullanım arttığı için tekrardan internet sınırlamaları, kotalar gündeme gelmeye başladı. donanimarsivi.com
Toplamda kaç megabayt tüketir demek istediniz dimi. Youtube Videoları Ne Kadar İnternet Harcar? | Donanim Arşivi Eskiden sabit internetlerde kota konuşuyorduk, fakat günümüzde mobil kullanım arttığı için tekrardan internet sınırlamaları, kotalar gündeme gelmeye başladı. donanimarsivi.com