Robloxda oyun oynama kodlama öğren oyun sistem yap sat çok iyi para kazanirsin iside 2 yılda öğrenirsin benim arkadaşım ben oyun oynarken studioda kodlama öğrenmeye çalışıyordu simdi kendisi saatlik 15 dolara günde 8 saat calisyor.Merhaba dostlar,
Arkadaşım olmadığı için yalnız çekebileceğim roblox oyunu önerir misiniz? Düşük sistemim var.
Nerde nasıl çalışıyorRobloxda oyun oynama kodlama öğren oyun sistem yap sat çok iyi para kazanirsin iside 2 yılda öğrenirsin benim arkadaşım ben oyun oynarken studioda kodlama öğrenmeye çalışıyordu simdi kendisi saatlik 15 dolara günde 8 saat calisyor.
Düşük sistemde roblox studio kasar.Robloxda oyun oynama kodlama öğren oyun sistem yap sat çok iyi para kazanirsin iside 2 yılda öğrenirsin benim arkadaşım ben oyun oynarken studioda kodlama öğrenmeye çalışıyordu simdi kendisi saatlik 15 dolara günde 8 saat calisyor.
O nasıl oluyor detaylı anlatır mısın? İşe almıyorlar beni.Robloxda oyun oynama kodlama öğren oyun sistem yap sat çok iyi para kazanirsin iside 2 yılda öğrenirsin benim arkadaşım ben oyun oynarken studioda kodlama öğrenmeye çalışıyordu simdi kendisi saatlik 15 dolara günde 8 saat calisyor.
Ee bu kendine özgü servis oluşturuyo hatta kendi yerine geçecek biri arıyordu bu konuda bilgisi olan biri arıyordu benim yok o yüzden giremedim işe.O nasıl oluyor detaylı anlatır mısın? İşe almıyorlar beni.
Anlamadım bir şey.Ee bu kendine özgü servis oluşturuyo hatta kendi yerine geçecek biri arıyordu bu konuda bilgisi olan biri arıyordu benim yok o yüzden giremedim işe.
Çok bilgim yok ama bildigim kadarıyla oyunlar için servis oluşturuyor çok bilgim yok o konuda o yüzden.Anlamadım bir şey.
Kendine bütçe ayırıp düzgün bilgisayar ve düzgün eğitim alman lazım. Yaşın küçükse bunu unut videonu çek.Anlamadım bir şey.
Şu tuvaleti savunma oyununu mu diyorsun? Ben aramaya skibidi tuvalet simulator yazıyorum çıkmıyor kaldırmışlar galiba.robloxta çocuk oyunu yap köşeyi dönersin valla geçen arkadaşlarla bi robloxa girelim dedik skibidi tuvalet simülatör diye bi oyun gözümüze takıldı anlık 50k oynayanı vardı bi girdik küçücük çocuklar oyuna baya bi para basmışlar özel eşyalar falan almışlar oynuyorlar
adını hiç hatırlamıyorum hocam böyle bina dikmeli birşeydi ama baya komik oyunduŞu tuvaleti savunma oyununu mu diyorsun? Ben aramaya skibidi tuvalet simulator yazıyorum çıkmıyor kaldırmışlar galiba.