Neler Yeni

Youtube Youtube aylık 200TL kazancıma vergi ödeyecek miyim?

Takahashi Ryosuke

80+ Bronze
Arkadaşlar en az 200TL olduğunda parayı alabiliyoruz. Vergi formu vb. doldurdum da bi arkadaş az kazanıyorsun vergi vermezsin dedi doğru mudur? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
@Abdullah Hacıgül

Aware

80+ Silver
Her kazandığına eğer çekersen ödemen gerekir. Veya her türlü ödemen gerekir ama ödersin.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ufak miktarlı kazançlarda vergi ödenmiyor diye biliyorum.
Fakat, Türkiye Cumhuriyeri Vergi Devlet'in de yaşadığımız için belki ödüyorsunuzdur.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hocam yaşadığımız coğrafya memleket Türkiye olunca 1tl kazansan vergi pul girdi çıktı daha fazla vergi çıkar merak etme :)

mortah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Yakup Efe Sarıkaya
Arkadaşlar en az 200TL olduğunda parayı alabiliyoruz. Vergi formu vb. doldurdum da bi arkadaş az kazanıyorsun vergi vermezsin dedi doğru mudur? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
@Abdullah Hacıgül
Vergi dairesine gidip sor istersrsen bir anda trt vergi payı falan çikar kazandığından fazlasıni odersin faizle

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
@Abdullah Hacıgül
1 kuruş bile kazanıyorsan şirket açıp vergi mükellefi olarak vergi ödemek zorundasın.

Takahashi Ryosuke

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 kuruş bile kazanıyorsan şirket açıp vergi mükellefi olarak vergi ödemek zorundasın.
Abi yanıtın için teşekkür ederim.
Ben ABD vergi formu diye bişey doldurdum da
Şimdi param 200TL olduğunda çekeceğim vergi nasıl ödenir vb bilmiyorum yaşım 16 başıma bela açar mıyım 1 2 kuruş kazanalım derken soyumuzu kurutmayayım 😀

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Bir Muhasebe bürosuna gidip sor. Soru sormak için ücret almazlar. Vergiler yıllık kazanç üzerinden hesaplanır ve bir en düşük miktar üzerinden hesap tutulur. Muhasebeyi de onlar tutar zaten. Yasal prosedürleri bilmekle yükümlüler. Vergi beyan edilen gelir üzerinden hesaplanır. Onu da sen kendin (bilgili olmadığın için) yapamazsın.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ufak miktarlı kazançlarda vergi ödenmiyor diye biliyorum.
Fakat, Türkiye Cumhuriyeri Vergi Devlet'in de yaşadığımız için belki ödüyorsunuzdur.
Hayır öyle olmuyor her ülkede Youtube'dan az veya çok olan her türlü kazanca vergi ödenmek zorundadır ayrıca Türkiye için konuşuyorum; Youtube kanalının sahibi bir işte çalışmıyorsa kendi SGK mı SSK mı ne ödemesi gerekiyor o da 900 TL civarında.

Alikose01

80+ Bronze
her ay sürekli çekmek yerine 4-5 ayda bir çekersen farkedilmezsin diye biliyorum, sonuçta devlet adsense hesaplarını takip edemiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,814
Üyeler
164,733
Son üye
eazymfe
Top Bottom