qBedirhanq
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 122
- İsim
- bedirhan
en son bi sorun yüzünden bios pilini çıakrıp ram slotunun yerini değiştirmiştim o günden beridir youtube 2 gb ram falan yemeye başladı bugun bilgisayar biraz kasmaya başladı ram kullanımına baktığımda 3.3 gb ram yiyordu doannaım arşivi de 834 mb ram yiyordu (ram slotunu değiştirdiğimde pc açılırken ram slotunu 1 den 2 veya 4 e almamı söyleyen bir ekran çıktı ama çokta umursamadım ondna olmuş olabilir mi)
gtx 1050
5 1600x
8gb ram
b350 gaming pro carbon
sistem kısaca böyle sisteme upgrade yapacağım teker teker harçlık biriktirerek
ilk olarak hangisini yükseltmeliyim
şuan elimde 3 k var biraz daha biriktirip 6700 xt alabilirim sonrasında işlemci ve ram gelir (monitör ve masa da değiştiriceğim ama onlar en sonda çok önemli değiller
hangilerini ilk değiştirmeliyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
artı olaraken son bi sorun yüzünden bios pilini çıakrıp ram slotunun yerini değiştirmiştim o günden beridir youtube 2 gb ram falan yemeye başladı bugun bilgisayar biraz kasmaya başladı ram kullanımına baktığımda 3.3 gb ram yiyordu doannaım arşivi de 834 mb ram yiyordu (ram slotunu değiştirdiğimde pc açılırken ram slotunu 1 den 2 veya 4 e almamı söyleyen bir ekran çıktı ama çokta umursamadım ondna olmuş olabilir mi)
gtx 1050
5 1600x
8gb ram
b350 gaming pro carbon
sistem kısaca böyle sisteme upgrade yapacağım teker teker harçlık biriktirerek
ilk olarak hangisini yükseltmeliyim
şuan elimde 3 k var biraz daha biriktirip 6700 xt alabilirim sonrasında işlemci ve ram gelir (monitör ve masa da değiştiriceğim ama onlar en sonda çok önemli değiller
hangilerini ilk değiştirmeliyim