Neler Yeni

Youtube da içerik üretmeyi düşünüyorum sizce hangi içeriği seçim

Rélf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yağız Yıldız
Youtube da içerik üretmeyi düşünüyorum sizce hangi içeriği seçim
-Oyun
-futbol

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,401
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK

Rélf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yağız Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun ne önerirsiniz

Rélf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yağız Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aklınızda neler var oynamak için
Lol, cs ve valo ama ben her türlü oyunu oynarım yeteneğim var the forest gibi hayatta kalma oyunlarıda çekebilirim ama en büyük soru izlenir mi

Erda Yıldırım

80+ Gold
ilk başta yayıncı kesitleri atabilirsin bence
ve ya oyun güncellemeleri atabilirsin

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam dediğim saçma gelebilir ama kaliteli pc oyunlarının videosu tutmaz velet kitlesi olan rezil bi mobile oyun bulun onun videolarını çekin zamanında mobile oyun youtuberı olmayı çok düşünmüştüm manyak para var

Rulep

80+ Gold
Lol, cs ve valo ama ben her türlü oyunu oynarım yeteneğim var the forest gibi hayatta kalma oyunlarıda çekebilirim ama en büyük soru izlenir mi
insanların tek dikkat çekebileceğin yer e sporda olur ona göre bir oyun seç ve kendini ona ada önerim valo. çok sevmiyorum ama en kârlı çıkabileceğin oyun o

Rélf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yağız Yıldız
Çok arada kalıyorum veletlere roblox gibi içerikler mi çıkarsam yoksa kemik tayfaya valo dan cs den lol den güzel anlar mı

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çok arada kalıyorum veletlere roblox gibi içerikler mi çıkarsam yoksa kemik tayfaya valo dan cs den lol den güzel anlar mı
Amacınız paraysa velet kitleye oynayın pubg new state optimizasyon ve bağlantı problemlerini hallederse değerlendirilebilir valorant mobile gelecek apex mobile gelecek mobil oyun diye küçümsememek lazım evet düşük kaliteli velet kitleli oluyorlar ama işin ucunda para var 70k altı kazanan pubg mobile youtuberı yok saçma rakamlar saçma oyunlar

Rélf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yağız Yıldız
Amacınız paraysa velet kitleye oynayın PUBG new state optimizasyon ve bağlantı problemlerini hallederse değerlendirilebilir valorant mobile gelecek apex mobile gelecek mobil oyun diye küçümsememek lazım evet düşük kaliteli velet kitleli oluyorlar ama işin ucunda para var 70k altı kazanan PUBG mobile youtuberı yok saçma rakamlar saçma oyunlar
Aşırı derecede para değil steamdeki oyunları kendi cebimden değilde kazandığım para ile alsam birazda bana kalsa yeter derecede

Top Bottom