Oyun benceYoutube da içerik üretmeyi düşünüyorum sizce hangi içeriği seçim
-Oyun
-futbol
Youtubeda öne çıkmak istiyorsan kendi öz içeriklerini de üretmeye çalışYoutube da içerik üretmeyi düşünüyorum sizce hangi içeriği seçim
-Oyun
-futbol
aklınızda neler var oynamak içinOyun ne önerirsiniz
Lol, cs ve valo ama ben her türlü oyunu oynarım yeteneğim var the forest gibi hayatta kalma oyunlarıda çekebilirim ama en büyük soru izlenir miaklınızda neler var oynamak için
insanların tek dikkat çekebileceğin yer e sporda olur ona göre bir oyun seç ve kendini ona ada önerim valo. çok sevmiyorum ama en kârlı çıkabileceğin oyun oLol, cs ve valo ama ben her türlü oyunu oynarım yeteneğim var the forest gibi hayatta kalma oyunlarıda çekebilirim ama en büyük soru izlenir mi
Amacınız paraysa velet kitleye oynayın pubg new state optimizasyon ve bağlantı problemlerini hallederse değerlendirilebilir valorant mobile gelecek apex mobile gelecek mobil oyun diye küçümsememek lazım evet düşük kaliteli velet kitleli oluyorlar ama işin ucunda para var 70k altı kazanan pubg mobile youtuberı yok saçma rakamlar saçma oyunlarÇok arada kalıyorum veletlere roblox gibi içerikler mi çıkarsam yoksa kemik tayfaya valo dan cs den lol den güzel anlar mı
Aşırı derecede para değil steamdeki oyunları kendi cebimden değilde kazandığım para ile alsam birazda bana kalsa yeter derecedeAmacınız paraysa velet kitleye oynayın PUBG new state optimizasyon ve bağlantı problemlerini hallederse değerlendirilebilir valorant mobile gelecek apex mobile gelecek mobil oyun diye küçümsememek lazım evet düşük kaliteli velet kitleli oluyorlar ama işin ucunda para var 70k altı kazanan PUBG mobile youtuberı yok saçma rakamlar saçma oyunlar