HUAWEI p30 liteTelefon ne?
Hocam 2 ay daha garantisi var. Acaba garanti kapsamına giriyor mu? Bir de telefonun ön kamerası çalışmıyor onun için yollayacaktım zaten bir de bu çıktıBazı eski cihazlarda karşılaşıyorduk böyle sorunlarla. Örn Samsung Galaxy tab4'de böyle bir sorun gördüm. Ama o en az 7 yıllık filan ama senin telefonun hiç de eski bir cihaz sayılmaz.
Bence de bir garanti görmesi lazım.Hocam 2 ay daha garantisi var. Acaba garanti kapsamına giriyor mu? Bir de telefonun ön kamerası çalışmıyor onun için yollayacaktım zaten bir de bu çıktı
Ayarlardan uygulamalara girip youtube önbelleğini temizlemeyi denediniz mi ?YouTube da video izlerken reklam bittikten sonra görüntü değişiyor ve telefonu kapatıp açana kadar düzelmiyor. Sebebini ve çözümünü bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim Alıntıyı görüntüle
Hayır, şimdi denicem inşallah olurAyarlardan uygulamalara girip youtube önbelleğini temizlemeyi denediniz mi ?
Eğer olursa belirtin rapor et kısmından en iyi cevap seçebilirsinizHayır, şimdi denicem inşallah olur
Denedim hocam ama işe yaramadıEğer olursa belirtin rapor et kısmından en iyi cevap seçebilirsiniz