Neler Yeni

Youtube Ekip Arkadaşı Arıyoruz- ÜCRETLİ 🧑‍💼

rosherr01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Gökhan Birinci
yt.png

Biz Kimiz?(Click)

Enes ve Gökhan 19 yaşındayız. Bu kanalda sizler için Oyun videoları ve Animasyon videoları yayınlıyoruz Kanalımıza destek olmak için Abone olabilir ve bildirimleri açabilirsin bizi daha yakından tanımak istiyorsan iletişime geçebilirsin ❤️ :

de.png

Ne istiyoruz?

Kanalımızda 6-12 Aydır aktiflik sağlamıyorduk eski kadromuzla anlaşamadığımız için ayrıldık.
Şimdi yeni kadro kuruyoruz bu kadro ne yapacak?

de2.png

Ekibimiz ne yapıyor?

1- Whatsapp Ekib grubuna katılacak
2- Gruptan proje önerecek (Fivem,MTA,Rust,Minecraft videosu,Minecraft Tanıtımı vs,)
3-
Minecraftta Film,Animasyon,Dizi çekimlerinde kaliteli mikron ve diyalog kurabilecek
4- Ekibimiz aile ortamıdır samimi ve ayak uydurabilecek
5- Ekibimizdekinler kanalımızda yetkili olacaktır Video yükleyecek,düzenleyecektir
6- Ekibimizdekinler bize sunduğu projedeki Reklam gelirleri %50 ona verilecektir.
7-Aylık ödemeler ekibe bölünecektir.

de3.png

BAŞVURU FORMU
Ad Soyad:
Öğretim durumunuz:
Whatsapp kullanıyormusunuz:
Mikrofonunuz varmı:

Eklemek istedikleriniz:

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Alıntıyı görüntüle
Biz Kimiz?(Click)

Enes ve Gökhan 19 yaşındayız. Bu kanalda sizler için Oyun videoları ve Animasyon videoları yayınlıyoruz Kanalımıza destek olmak için Abone olabilir ve bildirimleri açabilirsin bizi daha yakından tanımak istiyorsan iletişime geçebilirsin ❤️ :

Alıntıyı görüntüle
Ne istiyoruz?

Kanalımızda 6-12 Aydır aktiflik sağlamıyorduk eski kadromuzla anlaşamadığımız için ayrıldık.
Şimdi yeni kadro kuruyoruz bu kadro ne yapacak?

Alıntıyı görüntüle
Ekibimiz ne yapıyor?

1- Whatsapp Ekib grubuna katılacak
2- Gruptan proje önerecek (Fivem,MTA,Rust,Minecraft videosu,Minecraft Tanıtımı vs,)
3-
Minecraftta Film,Animasyon,Dizi çekimlerinde kaliteli mikron ve diyalog kurabilecek
4- Ekibimiz aile ortamıdır samimi ve ayak uydurabilecek
5- Ekibimizdekinler kanalımızda yetkili olacaktır Video yükleyecek,düzenleyecektir
6- Ekibimizdekinler bize sunduğu projedeki Reklam gelirleri %50 ona verilecektir.
7-Aylık ödemeler ekibe bölünecektir.

Alıntıyı görüntüle
BAŞVURU FORMU
Başvuru yapmak isterdim benimde kanalım vardı 7 bin abone ama çalındı konu açmıştım ama halen alamadım

rosherr01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Gökhan Birinci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaşın büyük olma zorunluluğu var mı?
Hayır sadece ekibimize uyum sağlayacak ve fikir ortaraya koyacak whatsapp kullanabilen mikrofonu iyi olan arkadaş arıyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başvuru yapmak isterdim benimde kanalım vardı 7 bin abone ama çalındı konu açmıştım ama halen alamadım
Aslında bizim için kanalı olanlar daha iyi iki kanal içinde birlikte büyüyebilir.

Top Bottom