Neler Yeni

YOUTUBE HESABI ASKIYA ALINMASI

alixcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
alican ekinci
Herkese hayırlı akşamlar.youtube hesabım askıya alınmış forum dolduruyorum red ediyorlar hesabımın askıya alınmasıyla epic games,u play ve ea origin hesaplarımada giremiyorum oyun oynayamıyorum bunun bi çözümünü bilen varmı?

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
YouTube hesabıyla Epic Games / uPlay vs. falan ne alaka onu anlayamadım.

Penetrator God

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
939
İsim
Yok
Telif haklı içerik yüklediysen kanalın kapanmıştır. 3 taneden fazla yediğinde sınırsız yasaklanır açtıramazsın fakat gmaili etkilemez.

alixcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
alican ekinci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
YouTube hesabıyla Epic Games / uPlay vs. falan ne alaka onu anlayamadım.
gmail hesabımla bu oyun marketlerine üyelik açmıştım hiç birine giremiyorum şifreleri değişmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telif haklı içerik yüklediysen kanalın kapanmıştır. 3 taneden fazla yediğinde sınırsız yasaklanır açtıramazsın fakat gmaili etkilemez.
hiç video atmadım kanala

gmail hesabımla bu oyun marketlerine üyelik açmıştım hiç birine giremiyorum şifreleri değişmiş

hiç video atmadım kanala
gmailime girebiliyorum ama youtube da oturum açmıyor birde gmaile maillerin çoğu gelmiyor

Penetrator God

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
939
İsim
Yok
Durup dururken askıya alınmaz. Hesabınız çalınmıştır.

alixcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
alican ekinci
mesela epic games hesabıma giriş yapamadım şifremi unuttum seçeneğine tıklıyorum gmaile link yolluyor ama link gmaile gelmiyor u play içinde geçerli bu durum

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9

hiç video atmadım kanala

gmailime girebiliyorum ama youtube da oturum açmıyor birde gmaile maillerin çoğu gelmiyor
O zaman e-posta hesabınız çalınmış olabilir. Oradan da sizin tüm kayıtlı yerlerinize erişip şifresini değiştirmeyi denedi veya başardı ve YouTube gibi platformlar kendini koruma amacıyla askıya aldı.

Diğer oyun açmanı sağlayan platformlar ise artık şifren değiştiği için sen direkt olarak erişim sağlayamıyorsun.

mesela epic games hesabıma giriş yapamadım şifremi unuttum seçeneğine tıklıyorum gmaile link yolluyor ama link gmaile gelmiyor u play içinde geçerli bu durum
Tamam işte e-postana erişmişler, hesabını çalan adam kendi e-postasına yönlendirmiş hesabı. O yüzden de sana herhangi bir e-posta gelmiyor çünkü o platformda artık senin e-postan kayıtlı değil.

alixcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
alican ekinci
Durup dururken askıya alınmaz. Hesabınız çalınmıştır.
gmaile girebiliyorum
O zaman e-posta hesabınız çalınmış olabilir. Oradan da sizin tüm kayıtlı yerlerinize erişip şifresini değiştirmeyi denedi veya başardı ve YouTube gibi platformlar kendini koruma amacıyla askıya aldı.

Diğer oyun açmanı sağlayan platformlar ise artık şifren değiştiği için sen direkt olarak erişim sağlayamıyorsun.
ama gmail e giriş yapabiliyorum sadece youtube oturum açamıyorum birde epic gamese falan giremiyorum.çalınsa gmaile de giremezdim

Penetrator God

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
939
İsim
Yok
Hesabı çalan şahıs sizin oyun sitelerine olan üyeliklerinizi farklı bir mail aktarmıştır.

alixcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
alican ekinci

Tamam işte e-postana erişmişler, hesabını çalan adam kendi e-postasına yönlendirmiş hesabı. O yüzden de sana herhangi bir e-posta gelmiyor çünkü o platformda artık senin e-postan kayıtlı değil.
harbimi ya. bayağı yalan oldu o zaman hesaplar

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
gmaile girebiliyorum

ama gmail e giriş yapabiliyorum sadece youtube oturum açamıyorum birde epic gamese falan giremiyorum.çalınsa gmaile de giremezdim
E-postanıza erişim sağladığından kaynaklı e-postama giremem diye bir görüş olmasına gerek yok. Adam e-postana girmiş, hesaplarını almış ve geri çıkmış olabilir.

harbimi ya. bayağı yalan oldu o zaman hesaplar
Yani evet... Geçmiş olsun dostum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,989
Üyeler
167,758
Son üye
Llss