Neler Yeni

Youtube hesabım başkası tarafından kullanılıyor

TamerKs

80+ Silver
Reklam kimliğine mi bağladı acaba akılsız android. Peki izlenmiş gibi görünen videolar dk olarak ilerlemiş durumdamı yoksa sizin izlediğiniz kategoriler dışındamı ekrana düşüyor ?
Genel olarak son dakika yani izlenmiş gibi görünüyor ve ana sayfama izlenen yabancı videolar ile ilgili bir şey çıkmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende kullanıyorum böyle bir şey yaşamadım
Herkes yaşayacak diye bir durum söz konusu değil. Yaşama ihtimalin var bu gün olmaz yarın olur bilemezsin.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Genel olarak son dakika yani izlenmiş gibi görünüyor ve ana sayfama izlenen yabancı videolar ile ilgili bir şey çıkmıyor.

Herkes yaşayacak diye bir durum söz konusu değil. Yaşama ihtimalin var bu gün olmaz yarın olur bilemezsin.

Televizyonda veya akıllı ev asistanınız da kurulumu bu hesap ? Aktif tutabiliyor ve ilginç şekilde bazen bağlı cihazlarda görüntülenmiyor.

Ayrıca üyelik için google hesabı seçtiğiniz bir site yada api varmı ?

TamerKs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
Var, ama youtube uygulamasında benimki bağlı.
Belki şey yapabilirsiniz hocam, geçen gün ben de yaptım. Uygulamalar kısmına girince sağ üst 3 noktadan uygulama izinlerini sıfırla yapıyorsunuz. Böylece tüm uygulamalardaki tüm izinler sıfırlanıyor. Ardından uygulamalardan watsapp'ı bulup onun rehber gibi izinlerini açmalısınız ki oradaki isimleri görebilesiniz. Ardından hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız onu seçin izinlerden yine.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Hayır sadece bilgisayarımda ve telefonumda bağlı

ne gibi?

Linke tıklayıp ilgili hesaptan bölüme gidip izin verilen uygulamaları da bir kontrol edermisiniz.

TamerKs

80+ Silver

Linke tıklayıp ilgili hesaptan bölüme gidip izin verilen uygulamaları da bir kontrol edermisiniz.
Screenshot_397.png

TamerKs

80+ Silver
Belki şey yapabilirsiniz hocam, geçen gün ben de yaptım. Uygulamalar kısmına girince sağ üst 3 noktadan uygulama izinlerini sıfırla yapıyorsunuz. Böylece tüm uygulamalardaki tüm izinler sıfırlanıyor. Ardından uygulamalardan watsapp'ı bulup onun rehber gibi izinlerini açmalısınız ki oradaki isimleri görebilesiniz. Ardından hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız onu seçin izinlerden yine.

Uzun uğraştan sonra sorunumu çözdüm, fark ettimki Microsoft egde açılışımın saati ile videoların başlatma saati aynı, kısacası sadece Microsoft edge açtığımda youtube uygulamam kullanılabiliyor.

Oradan yola çıkarak Microsoft edge uzantılarını sildim ve bir daha aynı sorun ile karşılaşmadım. Sanırım çözüldü ama net cevap için günün sonunu bekleliyim.

Yardım eden üyelere teşekkür ediyorum tekrardan.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Uzun uğraştan sonra sorunumu çözdüm, fark ettimki Microsoft egde açılışımın saati ile videoların başlatma saati aynı, kısacası sadece Microsoft edge açtığımda youtube uygulamam kullanılabiliyor.

Oradan yola çıkarak Microsoft edge uzantılarını sildim ve bir daha aynı sorun ile karşılaşmadım. Sanırım çözüldü ama net cevap için günün sonunu bekleliyim.

Yardım eden üyelere teşekkür ediyorum tekrardan.

Sorunun düzelmesine sevindim. Geçmiş olsun delirtir insanı cidden :)

Top Bottom