Orkun Işıtmak'ın Enes Batur'un falan çoğu içeriği BuzzFeed tarzı yurtdışı Youtuber'lardan alınma. Yabancı dilin varsa yurtdışı trendlerini takip et, Türkçe'ye çevirip uygula, biraz da reklama para harcasan tamamdır.öyle yapan varmı?
ama onun için önce bir kitleye sahip olmak gerekmez mi?Orkun Işıtmak'ın Enes Batur'un falan çoğu içeriği BuzzFeed tarzı yurtdışı Youtuber'lardan alınma. Yabancı dilin varsa yurtdışı trendlerini takip et, Türkçe'ye çevirip uygula, biraz da reklama para harcasan tamamdır.
yoksa 0 abone ile başlasam tutarmı?Orkun Işıtmak'ın Enes Batur'un falan çoğu içeriği BuzzFeed tarzı yurtdışı Youtuber'lardan alınma. Yabancı dilin varsa yurtdışı trendlerini takip et, Türkçe'ye çevirip uygula, biraz da reklama para harcasan tamamdır.
yeni çıkan sevilen oyunları oyna among us valorant gibiilerki zamanlarda youtube kanalı açma gibi bir fikrim var ne gibi içerikler daha çok izlenir?
tiktok kullanmıyorum cellatıda tanımıyorumTikTok'ta cellat babamız tiktok evimiz diye bağır.
ama onun için 0 abone ile başlasam olurmu?Ne kadar gereksiz video varsa hepsini çek . Ülke gereksiz şeyleri seviyor
100%100 ünlü olma yolu idi ama başka bilmiyorum.tiktok kullanmıyorum cellatıda tanımıyorum
Bilemem ki hocam. Youtube izleyicisinin büyük bölümü ailesinin ilgisiz bıraktığı çoluk çocuktan oluşuyor. O kitleyi bir yakalarsan yürür gidersin. Ha yok benim kaliteli bir kitlem olsun, kaliteli içerik üreteyim dersen yine belirli bir noktaya gelirsin ama öyle işi gücü bırakıp sadece Youtube yaparak zengin olamazsın. Kalitesiz, eften püften ama kitleye hitap eden akıllıca oluşturulmuş içerikler deli para getiriyor.ama onun için önce bir kitleye sahip olmak gerekmez mi?
Post automatically merged:
yoksa 0 abone ile başlasam tutarmı?
Evet farketmez. Yeterki kemik bir kitle topla gerisi geliyortiktok kullanmıyorum cellatıda tanımıyorum
Post automatically merged:
ama onun için 0 abone ile başlasam olurmu?