Neler Yeni

Youtube için öneriler verebilir misiniz?

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Metehan Gelleci
Başlıktada dediğim gibi youtube için oyun videoları çekiyorumda kendimce öneriliriniz var mıdır acaba nasıl daha çok izlenebilirim çünkü izlenmek oldukça zor ve mesela bi video 6-7 görüntülenme alıyo veya 20 görüntülenme civarı sonra onun daha artışı olmuyor maalesef hep öyle kalıyo kendim sürekli açık tutup izliyim diyorum youtube engel mi koyduysa artık kendi izlemelerimide saymıyor daha hiç fark etmez nasıl olacağı önerilerinizin varsa söyler misiniz?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
kanal link

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
çocuklara hitap eden tarzda roblox

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Eren
Başlıktada dediğim gibi youtube için oyun videoları çekiyorumda kendimce öneriliriniz var mıdır acaba nasıl daha çok izlenebilirim çünkü izlenmek oldukça zor ve mesela bi video 6-7 görüntülenme alıyo veya 20 görüntülenme civarı sonra onun daha artışı olmuyor maalesef hep öyle kalıyo kendim sürekli açık tutup izliyim diyorum youtube engel mi koyduysa artık kendi izlemelerimide saymıyor daha hiç fark etmez nasıl olacağı önerilerinizin varsa söyler misiniz?
Ne tür oyunlar çekiyosun bilmiyorum o yüzden pek yorum yapamam ama yetişkinlere yönelik oyun videoları pek izlenmiyo yayıncılık tarafında daha fazla o, bence böyle çocuk oyunu diye tabir ettiğim roblox, minecraft gibi oyunların videolarını çekmek.

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Metehan Gelleci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne tür oyunlar çekiyosun bilmiyorum o yüzden pek yorum yapamam ama yetişkinlere yönelik oyun videoları pek izlenmiyo yayıncılık tarafında daha fazla o, bence böyle çocuk oyunu diye tabir ettiğim roblox, minecraft gibi oyunların videolarını çekmek.
O oyunlarda açıkçası benim pek ilgimi çekmiyo maalesef aslında iyi bi ekibim olsa yinede oynayıp videolarını çekmek isterim ama onuda pek bulamıyorum maalesef

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Metehan Gelleci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çocuklara hitap eden tarzda roblox
sanırım anladığım kadarıyla bu içerikler daha çok izleniyor başka oyun önerileri yapabilir misiniz acaba

Hocam bu tarzda ilerleyecekseniz twitch geçmeniz daha mantıklı olur, youtube dinamik bi ortam algoritmanın bir sürü kuralı var, eğer gerçekten başarılı olmak istiyorsanız; güzel bi şekilde edit, pazarlama, markalaşmanın temelleri gibi şeyleri özellikle araştırmanız lazım
Twitch içinde aslında yeterli ekipmanım yok maalesef ikinci monitör özellikle şart ancak şuanda ikinci monitör gibi bi imkana erişmem pek mümkün değil

sanırım anladığım kadarıyla bu içerikler daha çok izleniyor başka oyun önerileri yapabilir misiniz acaba

Twitch içinde aslında yeterli ekipmanım yok maalesef ikinci monitör özellikle şart ancak şuanda ikinci monitör gibi bi imkana erişmem pek mümkün değil
Ama twitchten de ilerlemek istiyorum tabi daha eğlenceli bir ortam sistemim ve internet hızım uygun ama mesajlar ve video ayarlamaları gibi şeyleri takip etmem için ikinci bi monitör lazım diye düşünüyorum

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon

Minecraft roblox hocam. Çocuk kitleye hitap ederseniz daha çok izlenirsiniz. Kısacası tabiri caizse ekran başında kendinizi "palyaço, şaklaban" kılığına sokup çocukları eğlendirmeniz güldürmeniz lazım

oyun gizemleri, oyunlar hakkında ilginç bilgiler vb videolar çekebilirsiniz ilk shorts olarak atın daha çok insana ulaşır aboneniz arttıktan sonra bu tarz oyun videoları çekersiniz

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Metehan Gelleci
Minecraft roblox hocam. Çocuk kitleye hitap ederseniz daha çok izlenirsiniz. Kısacası tabiri caizse ekran başında kendinizi "palyaço, şaklaban" kılığına sokup çocukları eğlendirmeniz güldürmeniz lazım
Eyvallah hocam çok teşekkürler bilgi ve alaka için

oyun gizemleri, oyunlar hakkında ilginç bilgiler vb videolar çekebilirsiniz ilk shorts olarak atın daha çok insana ulaşır aboneniz arttıktan sonra bu tarz oyun videoları çekersiniz
ilk başlarda shorts yoğunluklu mu gitmemi tavsiye edersniz yani

Son düzenleme:

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut

Ama twitchten de ilerlemek istiyorum tabi daha eğlenceli bir ortam sistemim ve internet hızım uygun ama mesajlar ve video ayarlamaları gibi şeyleri takip etmem için ikinci bi monitör lazım diye düşünüyorum
ikinci monitör şart değil hocam, telefonu ikinci ekran yaparsınız olur biter

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Metehan Gelleci
Evet çok daha hızlı aboneniz artar
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim iyi günler.

ikinci monitör şart değil hocam, telefonu ikinci ekran yaparsınız olur biter
O da mantıklı aslında ama oradan birinin yayınıma girme ihtimali bile çok düşük olduğunu düşünüyorum ama yinede önerilerin ve fikrin için çok teşekkür ederim yakında deneyip değerlendiricem iyi günler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,624
Üyeler
161,102
Son üye
lGeneralWTl