PapaganGülsem
80+ Bronze
Son birkaç gündür izleme geçmişime böyle videolar geliyor. Şifremi değiştirmeme rağmen oluyor bunlar.
Bence çaldırmışsın sen asyalının birine.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Son birkaç gündür izleme geçmişime böyle videolar geliyor. Şifremi değiştirmeme rağmen oluyor bunlar.
Şifreyi değiştirdim fakat halen böyle.Bence çaldırmışsın sen asyalının birine.
Abi ne var?
-Abi hintli var çayna var vietnam var abe.
Karıştır kardeşim:
Çalınmış hesabınız.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Şifreyi değiştirmeme rağmen bu durum devam ediyor. Başka ne yapmam lazım?Çalınmış hesabınız.
Diğer oturumları kapat gibi bi seçenek falan var mı?Şifreyi değiştirmeme rağmen bu durum devam ediyor. Başka ne yapmam lazım?
Gmailimin şifresini değiştirdim. Orada değiştirirken telefonumu ve bilgisayarımdan çıkış yapılsın mı dedi, bende hayıra bastım sonuçta benimkilerdi.Diğer oturumları kapat gibi bi seçenek falan var mı?
Çıkış yapa basmanız lazımdıGmailimin şifresini değiştirdim. Orada değiştirirken telefonumu ve bilgisayarımdan çıkış yapılsın mı dedi, bende hayıra bastım sonuçta benimkilerdi.
Onu düşündüm çünkü cidden atıyor ama onun dışındaki zamanlarda da bu olay olunca şüphelendim artık.Film falan izlerken arda video atıyor ordan düşmüş olabilir
aynı şeyler bende de var sanırım kaçak sitelerde izlediğin filmlerden kaynaklı. ben de kaç defa değiştirdim şifre vs ama aynı halaAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle