Neler Yeni

Youtube YouTube Kanal İsmi Hk.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,818
İsim
MehmedVII
YouTube, kanalımı yanıltıcı içerik adıyla kapatmıştı. En çok izlenen videolarımdan birkaç tanesi bende var fakat isim bulamıyorum. Oyunlarda ismim MehmedVII. Bir de Steam yan hesabımın ismi olan IroNSoldieR var. İkisini de aratınca başka bir kanal çıkmıyor. Kanalın ismini böyle bir şey yapsam daha sonra aramalarda çıkar mı? İzlenmeye vs göre olduğunu biliyorum fakat önceki kanalımda çok kötüydü algoritma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çoğunlukla mobil oyun olacak fakat bence saçma olan Brawl Stars, PUBG, Clash Royale gibi oyunlar değil. Emülatörler vs

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,729
İsim
uwu
YouTube, kanalımı yanıltıcı içerik adıyla kapatmıştı. En çok izlenen videolarımdan birkaç tanesi bende var fakat isim bulamıyorum. Oyunlarda ismim MehmedVII. Bir de Steam yan hesabımın ismi olan IroNSoldieR var. İkisini de aratınca başka bir kanal çıkmıyor. Kanalın ismini böyle bir şey yapsam daha sonra aramalarda çıkar mı? İzlenmeye vs göre olduğunu biliyorum fakat önceki kanalımda çok kötüydü algoritma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çoğunlukla mobil oyun olacak fakat bence saçma olan Brawl Stars, PUBG, Clash Royale gibi oyunlar değil. Emülatörler vs
Bnde düşünüyorum ama izlenmez gibi bu arada pubg mobile emülatör canlı yayınları tutmuyor bnce daha çok bilgilendirici yada 7 yaş uygun ićerik yapıp daha sonra içeriklerinizi çeşitlilik kazandırmalısınıx

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,818
İsim
MehmedVII
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bnde düşünüyorum ama izlenmez gibi bu arada PUBG mobile emülatör canlı yayınları tutmuyor bnce daha çok bilgilendirici yada 7 yaş uygun ićerik yapıp daha sonra içeriklerinizi çeşitlilik kazandırmalısınıx
PUBG hiç çekmeyeceğim. Emülatörden kastım psp ve ps2

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,818
İsim
MehmedVII
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç