Neler Yeni

Youtube kanalı İngilizce mi olmalı Türkçe mi

sancak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Muhammet Sancak
Merhabalar bir youtube projem var. Bunu ingilizce başlık ve açıklamalar doğrultusunda çeksem youtube konumunu da Almanya, ingiltere vs. Yapsam izlenmem ve dolar kazanmam mümkün olur mu. Yoksa direk Türkçe mi yapmalıyım?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113
Şahsen ben direkt İngilizce yapardım.
Nasıl bir içerikte video hazırlayacaksınız?

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
Kanal yabancı dilde olursa geliriniz daha yüksek oluyor diye biliyorum.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
İngilizcen var ise İngilizce yapmanı öneririm. Teknoloji konusunda turancılık yapmaya pek gerek görmüyorum, ülkemizde halkın bu konuya genel ilgisi zaten belli. Ayrıca şu an Dünya'nın her tarafında eğer daha geniş kitleye ulaşmak isteniyorsa İngilizce içerik yayınlanmalı.

Ayrıca konuyu bilmeden konuştum ama proje diyince teknoloji içerikli olarak anladım.

Kanal konumunu ABD olarak ayarlarsanız dolar kazanırsınız ama uluslararası vergilere tabii olabilirsiniz. Vergi konusunun uzmanı değilim, bu konuda söylediklerim tavsiye değildir.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,394
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Merhabalar bir youtube projem var. Bunu ingilizce başlık ve açıklamalar doğrultusunda çeksem youtube konumunu da Almanya, ingiltere vs. Yapsam izlenmem ve dolar kazanmam mümkün olur mu. Yoksa direk Türkçe mi yapmalıyım?
İngilizce kanal çok daha mantıklı benimde youtube hesabım var bende ingikizce içerikler paylaşıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,819
İsim
Doruk
Gerek kitle gerekse ulaşacağı kişi sayısından dolayı ingilizce

Shade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre TOKGÖZ
Yüksek TBM istiyorsanız kesinlikle İngilizce olmalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Batuhan Aslan
görüntülenmelerden güzel para kaldırmak istersen ingilizce

EkinBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ekin
daha çok para kazanmak istersen video başlıklarını ingilizce yap ve ingilizce içerik üret

Quervain

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
koray erol
ikisini de yapsan Ruhi Çenet gibi aynı video farklı dil farklı kanal

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Sadettin Y
benim dusuncem nedense su sekilde; yurt dısında ingilizce diline sahip 100.000 adet aynı icerikten varken türkce dilinde 30-40 tane en fazla bulabiliyorsun. tabii ki ingilizce yapınca hitap ettigin kitle de artmıs olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,769
Üyeler
159,827
Son üye
isimsiz0-
Top Bottom