apk ve root kullanıyorsanız telefonunuz izlenme botuna dönmüştür.Doğrulama yaptım ve şifremi değiştirdim bu sacma videolar nerden geldi?
ne tür apk olduğu önemli değil en ufak açıkta telefonu izlenme botuna çeviriyorlar. youtube hesabın çalınmışta olabilir.Apk derken minecraft'dan böyle bir şey olmuş olabilir mi root kullanmıyorum
Ben şuan hesabın şifresini degistirdim ondan sonra dogrulama yaptim tum apk dosyalarınıda sildim ve hesaba girebiliyorum calinsa giremezdim bencene tür apk olduğu önemli değil en ufak açıkta telefonu izlenme botuna çeviriyorlar. youtube hesabın çalınmışta olabilir.
Hocam sizce hangi sebeple reportlayayımkral bazı kısılerın kanalını çalmışlar hacker bunlar.
arkadaşıma da olduDeğistim dogrulsma fln da yaptım ama videoları nasıl silebilirim?
Yok yüklenmemiş sadece sabitlemişler sanırım öne çıkanlara hocam düzelttim hemen şifremi değistim doğrulamaya önem vermemiştim doğrulama yaptım videolar silindi öne çıkanlarda şuan düzeldi evet minecraft apk kullanıyordum ve telefonda bi gariplik vardı sildim şuanBu videolar senin kanalına yüklenmiş sanırım doğru mu eğer öyleyse indirdiğin hile Akp gibi şeylerden oluyor benim kanala da hile videoları yüklüyorlardı
ha atmışlar zatenarkadaşıma da olduböyle halledebilirsin
Evet ben reportlamadım ama gitti youtube studiodan düzenledim şifre flnda değistim yani benim için önemli editler yapıyodum minecraftta ve baya zorlanıyordum uğraşıyordum bir şey olsa emeğim giderha atmışlar zaten