Neler Yeni

Youtube Kanalım Çalınmış Mı?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
yalnız yüklenen videolar meme lik potansiyeli varmış gibi olan videolar🧐

şahin doğan

80+ Platinum

şahin doğan

80+ Platinum
Apk derken minecraft'dan böyle bir şey olmuş olabilir mi root kullanmıyorum
ne tür apk olduğu önemli değil en ufak açıkta telefonu izlenme botuna çeviriyorlar. youtube hesabın çalınmışta olabilir.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
ne tür apk olduğu önemli değil en ufak açıkta telefonu izlenme botuna çeviriyorlar. youtube hesabın çalınmışta olabilir.
Ben şuan hesabın şifresini degistirdim ondan sonra dogrulama yaptim tum apk dosyalarınıda sildim ve hesaba girebiliyorum calinsa giremezdim bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düzelmiş hesabım şimdi videolar fln kalktı iyiki şifreyi degistim dogrulama yaptim
Mesaj otomatik birleştirildi:

kral bazı kısılerın kanalını çalmışlar hacker bunlar.
Hocam sizce hangi sebeple reportlayayım

Ekler

• Screenshot_20220510-222150_YouTube.jpg
    Screenshot_20220510-222150_YouTube.jpg
    645.3 KB · Hit: 23

bıraktım

80+ Bronze
Bu videolar senin kanalına yüklenmiş sanırım doğru mu eğer öyleyse indirdiğin hile Akp gibi şeylerden oluyor benim kanala da hile videoları yüklüyorlardı

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Bu videolar senin kanalına yüklenmiş sanırım doğru mu eğer öyleyse indirdiğin hile Akp gibi şeylerden oluyor benim kanala da hile videoları yüklüyorlardı
Yok yüklenmemiş sadece sabitlemişler sanırım öne çıkanlara hocam düzelttim hemen şifremi değistim doğrulamaya önem vermemiştim doğrulama yaptım videolar silindi öne çıkanlarda şuan düzeldi evet minecraft apk kullanıyordum ve telefonda bi gariplik vardı sildim şuan

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
ha atmışlar zaten
Evet ben reportlamadım ama gitti youtube studiodan düzenledim şifre flnda değistim yani benim için önemli editler yapıyodum minecraftta ve baya zorlanıyordum uğraşıyordum bir şey olsa emeğim gider

Top Bottom