Youtube kapak fotoğrafı eksiğim varmı?

prooyuncu

80+
Reaksiyon skoru
54
Merhaba ilk defa youtube videosu çekicem kanalımda eğlence içerikli videolarda olacak ama ilk önce laptop ımın fan temizliği ve termal macun değişim videosunu çekicem ve bu yüzden ilk defa kapak fotoğrafı hazırladım bu işle uğraşanlar buna neler yapabilirim yardımcı olurmusunuz?

Dell .png

Merhaba ilk defa youtube videosu çekicem kanalımda eğlence içerikli videolarda olacak ama ilk önce laptop ımın fan temizliği ve termal macun değişim videosunu çekicem ve bu yüzden ilk defa kapak fotoğrafı hazırladım bu işle uğraşanlar buna neler yapabilirim yardımcı olurmusunuz?

Alıntıyı görüntüle
Yeşil renk çok cırtlak durmuş sanki.

Öncelikle arka plan böyle cırtlak bir renk olmamalı. Bu şekilde fontlar hiç hoş değil. Sizlere youtubedaki dersleri öneririm. Çok yanlış kullanımlar olduğunu söyleyebilirim. Daha dolgun bir font arkaya daha dokulu ve iyi renkli bir background tercih edilebilir.

Arka plan rengi hariç başlangıç için yeterli.

@Abdullah Hacıgül abi sence nasıl olmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle arka plan böyle cırtlak bir renk olmamalı. Bu şekilde fontlar hiç hoş değil. Sizlere youtubedaki dersleri öneririm. Çok yanlış kullanımlar olduğunu söyleyebilirim. Daha dolgun bir font arkaya daha dokulu ve iyi renkli bir background tercih edilebilir.
ne renk fon önerirsiniz

Arka plan rengi hariç başlangıç için yeterli.
İnternetteki hazır yazı template lerini seçse çok daha iyi olur yazıları çok ayrık.
abi sence nasıl olmuş
Thumbnail(video küçük resmi) tıklanma almak için en önemli unsurlardan biri olduğu için direk bilgisayarın video içerisindeki bir fotoğrafına daha fazla tıklanıcaktır. Yeni bilgisayarım kargo dağıtımından gelirse sana örnek bir thumbnail hazırlayabilirim ama önümdeki birkaç hafta heves atmakla geçicek yoksa sana güzel bir thumbnail hazırlardım.

@Abdullah Hacıgül abi sence nasıl olmuş

ne renk fon önerirsiniz
Daha açık tonlar seçin bence düz bir fon seçmek yerine şu şekilde birşeyler daha hoş durur.
Ama seçtiğiniz arka planın thumbnail çözünürlüğüne tam uyması gerekli

Ekler

• 1614933467373.png
    1614933467373.png
    471.7 KB · Hit: 64

Alıntıyı görüntüle
Fazlaca
Yeşil renk olmamış , Fontu Kötü Degrade Kötü , Opaklık Kısılmış Gibi , Dış ve iç ışıma güzel düzenlenip arkaplana güzel bir wallpaper koyup siyah ekran koyup opaklığı kısılırsa çok iyi olur .

99-993487_full-hd-1080p-green-wallpapers-hd-desktop-backgrounds.jpg (1920×1080) (wallpapertip.com) bakın mesela hem 1080p hemde daha hoş bir seçim ama doğrusunu söylemem gerekirse bu background la da olmaz bize videonun içindeki bir resime yapılmış güzel bir thumbnail gerek.

Kalitesi yüksek video içinden veya harici çekilmiş tam bir fotoğraf gönderebilirmisiniz konuya? çok heves ettim photoshopu açacağım.
pc nin fotosunumu dediniz

evet ama sizin çektiğiniz video içerisinden bir görsel daha iyi olur gibime geliyor.

evet ama sizin çektiğiniz video içerisinden bir görsel daha iyi olur gibime geliyor.
adı üstünde bilgisayarı söktüm videoda videoda öyle güzel bi fotoğraf yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,477
Üyeler
174,378
Son üye
Bête Noire
Geri