Neler Yeni

Youtube konusunda tavsiye

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu şekilde metinden okuman iyi olacaktır (doğaçlama hiç yapma demiyorum), özellikle bu tarz konularda.
Zaten doğaçlama zor o baya profosyonellik istiyor. Büyük kanallar bile metinden okuyor. Ama okurken sanki doğaçlama konuşuyormuş hissi veriyorlar. Okurken seslerini ona göre ayarlıyorlar. O da zamanla oturacak bir şey tabi.

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
Benim de bir anime kanalım vardı. Senin gibi girmiştim o işe. Abonem doğru düzgün artmıyordu videolar izlenme almıyordu bende bırakmıştım umarım sen başarırsın.
umarım valla benim ki biraz hobi misali olacak gibi bakalım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten doğaçlama zor o baya profosyonellik istiyor. Büyük kanallar bile metinden okuyor. Ama okurken sanki doğaçlama konuşuyormuş hissi veriyorlar. Okurken seslerini ona göre ayarlıyorlar. O da zamanla oturacak bir şey tabi.
dost kayaoğlu başta geliyor mesela :D

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
umarım valla benim ki biraz hobi misali olacak gibi bakalım :D

dost kayaoğlu başta geliyor mesela :D
He bak ben de onun linkini atacaktım uygun video arıyordum. Adam hala metinden okuyor ama son 2 senedir videolarına bakınca hiç de metinden okuyormuş gibi gelmiyor. İlk videolarına bakınca adam dümdüz okumuş geçmiş valla.

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
He bak ben de onun linkini atacaktım uygun video arıyordum. Adam hala metinden okuyor ama son 2 senedir videolarına bakınca hiç de metinden okuyormuş gibi gelmiyor. İlk videolarına bakınca adam dümdüz okumuş geçmiş valla.
bir yerden sonra Profesyonellik başlıyor sanırım

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
Ben çok beğendim videoyu. Abone de oldum. Bir dahakine şunlara dikkat etmeni öneririm. Arka planda müzik olmaması gerektiğini düşünüyorum. Ya da sesi daha kısık yapmalısın. Muhtemelen metin yazdın. Kağıttan okuduğunu daha az belli edebilirsin.
arka planda kısık bir sesle müzik olması videoyu biraz daha izlenebilir yapar

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
evet arkadaşlar kendi çapımda youtube girme kararı aldım acaba ne gibi tavsiyeleriniz olur ilk videomu şöyle bırakayım duruma göre yorum yaparsınız zaten BUYRUN
güzel bir baner ve pp yapabilirsin kanalına video güzel ses görüntü kaliteli anlatım iyi bilim kurgu felanda yapsam takipte bulunurum şöyle bilinmeyen güzel filmler felan banada izliyicek birşeyler çıkar :)

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
güzel bir baner ve pp yapabilirsin kanalına video güzel ses görüntü kaliteli anlatım iyi bilim kurgu felanda yapsam takipte bulunurum şöyle bilinmeyen güzel filmler felan banada izliyicek birşeyler çıkar :)
O işten çok anlamam ama idarelik birşeyler ayarlamaya çalışıcam

arka planda kısık bir sesle müzik olması videoyu biraz daha izlenebilir yapar
Öyle değil mi zaten bir tık daha mı kıssam yoksa

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok

yok ben beğendim gayet ayarında

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24

Banner, Thumbnailler ve Profil fotoğrafın için PhotoShop programını tavsiye ederim, işini görecektir.

Top Bottom