Bu şekilde metinden okuman iyi olacaktır (doğaçlama hiç yapma demiyorum), özellikle bu tarz konularda.yani ortak görüş diyor ki sesim az mı gelmiş ona göre arttırıcam öte ki video![]()
Bu şekilde metinden okuman iyi olacaktır (doğaçlama hiç yapma demiyorum), özellikle bu tarz konularda.yani ortak görüş diyor ki sesim az mı gelmiş ona göre arttırıcam öte ki video![]()
yani en azından kaliteli duruyorBu şekilde metinden okuman iyi olacaktır (doğaçlama hiç yapma demiyorum), özellikle bu tarz konularda.
Zaten doğaçlama zor o baya profosyonellik istiyor. Büyük kanallar bile metinden okuyor. Ama okurken sanki doğaçlama konuşuyormuş hissi veriyorlar. Okurken seslerini ona göre ayarlıyorlar. O da zamanla oturacak bir şey tabi.Bu şekilde metinden okuman iyi olacaktır (doğaçlama hiç yapma demiyorum), özellikle bu tarz konularda.
umarım valla benim ki biraz hobi misali olacak gibi bakalımBenim de bir anime kanalım vardı. Senin gibi girmiştim o işe. Abonem doğru düzgün artmıyordu videolar izlenme almıyordu bende bırakmıştım umarım sen başarırsın.
dost kayaoğlu başta geliyor meselaZaten doğaçlama zor o baya profosyonellik istiyor. Büyük kanallar bile metinden okuyor. Ama okurken sanki doğaçlama konuşuyormuş hissi veriyorlar. Okurken seslerini ona göre ayarlıyorlar. O da zamanla oturacak bir şey tabi.
He bak ben de onun linkini atacaktım uygun video arıyordum. Adam hala metinden okuyor ama son 2 senedir videolarına bakınca hiç de metinden okuyormuş gibi gelmiyor. İlk videolarına bakınca adam dümdüz okumuş geçmiş valla.umarım valla benim ki biraz hobi misali olacak gibi bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:
dost kayaoğlu başta geliyor mesela![]()
bir yerden sonra Profesyonellik başlıyor sanırımHe bak ben de onun linkini atacaktım uygun video arıyordum. Adam hala metinden okuyor ama son 2 senedir videolarına bakınca hiç de metinden okuyormuş gibi gelmiyor. İlk videolarına bakınca adam dümdüz okumuş geçmiş valla.
Bencede.bir yerden sonra Profesyonellik başlıyor sanırım
arka planda kısık bir sesle müzik olması videoyu biraz daha izlenebilir yaparBen çok beğendim videoyu. Abone de oldum. Bir dahakine şunlara dikkat etmeni öneririm. Arka planda müzik olmaması gerektiğini düşünüyorum. Ya da sesi daha kısık yapmalısın. Muhtemelen metin yazdın. Kağıttan okuduğunu daha az belli edebilirsin.
güzel bir baner ve pp yapabilirsin kanalına video güzel ses görüntü kaliteli anlatım iyi bilim kurgu felanda yapsam takipte bulunurum şöyle bilinmeyen güzel filmler felan banada izliyicek birşeyler çıkarevet arkadaşlar kendi çapımda youtube girme kararı aldım acaba ne gibi tavsiyeleriniz olur ilk videomu şöyle bırakayım duruma göre yorum yaparsınız zaten BUYRUN
O işten çok anlamam ama idarelik birşeyler ayarlamaya çalışıcamgüzel bir baner ve pp yapabilirsin kanalına video güzel ses görüntü kaliteli anlatım iyi bilim kurgu felanda yapsam takipte bulunurum şöyle bilinmeyen güzel filmler felan banada izliyicek birşeyler çıkar![]()
Öyle değil mi zaten bir tık daha mı kıssam yoksaarka planda kısık bir sesle müzik olması videoyu biraz daha izlenebilir yapar
yok ben beğendim gayet ayarındaO işten çok anlamam ama idarelik birşeyler ayarlamaya çalışıcam
Öyle değil mi zaten bir tık daha mı kıssam yoksa
Banner, Thumbnailler ve Profil fotoğrafın için PhotoShop programını tavsiye ederim, işini görecektir.O işten çok anlamam ama idarelik birşeyler ayarlamaya çalışıcam
Öyle değil mi zaten bir tık daha mı kıssam yoksa