Neler Yeni

Youtube ortalama görüntülenme süresi ve gösterim tıklama oranı kaç olmalı?

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Arkadaşlar kanalıma düzenli olarak azimli bir şekilde video atıyorum. Ortalama görüntülenme sürelerim genelde iyi oluyor ancak gösterim tıklama oranı yerlerde gibi. Bide yt reisin bu konularda baya iyi bir algoritması var bence düzenli video attıkça gösterim sayıları gayet iyi bir şekilde artıyor. Gösterim tıklamada çok önemli tabi yaptığım bi kaç küçük resimi paylaşacağım neleri geliştirmeliyim? Cevap veren herkese teşekkürler.
BEDWARS BATIŞ HİKAYESİ.png

Ekler

• MR.BEAST NASIL KRAL OLDU.png
    MR.BEAST NASIL KRAL OLDU.png
    774.5 KB · Hit: 82

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gösterim tıklama yüzde 4 lerde takılıyor ortalama görüntülenme ise yeni bir youtuber olmama rağmen yüzde 60 70 fln hatta 80 90 aralarını gördü o yüzden gösterim tıklamayı nasıl geliştirebilirim ona yardım ederseniz sevinirim.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Knk sadece tıklama istiyosan clickbait yapacaksın anlamadım tam olarak ne istediğini :D
Knk gösterim tıklama oranı var ya hani işte onu nasıl arttırabiliriz nasıl daha iyi küçük resimler yapabiliriz diye sordum

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Knk gösterim tıklama oranı var ya hani işte onu nasıl arttırabiliriz nasıl daha iyi küçük resimler yapabiliriz diye sordum
Full dikkat çekici thumb ve yazıya bağlı özellikle clickbait ne font falan değiş bence yakışmıyor gibi Nasıl yükseldi değilde NASIL ÜNLÜ OLDU? mesela bu yazıyı görücek millet dikkatini çekicek merak ediyor ise.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Full dikkat çekici thumb ve yazıya bağlı özellikle clickbait ne font falan değiş bence yakışmıyor gibi Nasıl yükseldi değilde NASIL ÜNLÜ OLDU? mesela bu yazıyı görücek millet dikkatini çekicek merak ediyor ise.
Hocam onu biraz daha parlak yapıp daha iyi hale getirdim clickbait te bir yere kadar yapılır ama fazlası kandırmak olur üstelik izleyici videodan hemen çıkar

Ekler

• NASIL YÜKSELDİ (1).png
    NASIL YÜKSELDİ (1).png
    1,006.5 KB · Hit: 100

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler