Barisguzel1
80+
- Reaksiyon skoru
- 170
Arkadaşlar 2017'de bir haber görmüştüm YouTube oyun kanalları bitiyor YouTuber'ların hepsi VLOG çekecek falan diye doğru mu? O olaya ne oldu?
Sadece yayın tekrarı atanlar izlenebilir onun dışında devri bitti benceArkadaşlar 2017'de bir haber görmüştüm YouTube oyun kanalları bitiyor YouTuber'ların hepsi VLOG çekecek falan diye doğru mu? O olaya ne oldu?
Oyun kanalları artık yok mu youtubeda ?Sadece yayın tekrarı atanlar izlenebilir onun dışında devri bitti bence
Var ama yavaş yavaş biterOyun kanalları artık yok mu youtubeda ?
Oyunların modası geçti mi ?Var ama yavaş yavaş biter
Varda izleyen varmı ki?Oyun kanalları artık yok mu youtubeda ?
eskiden çoğu insan oyunlara ulaşamıyordu ondan izleniyordu, artık nerdeyse her evde bilgisayar var.Oyunların modası geçti mi ?
Hangi yıllar youtube kaliteliydi mesela ?Artık o tür videolar YouTube'da tutmuyor çünkü YouTube eskisi gibi değil,her ne kadar yeniliklere açık olsam da eski Youtube daha kaliteliydi.
2014-2017 zamanları diyebiliriz. Burak Oyunda,Oha Diyorum,YapYap,Mendebur Lemur(En kötü introlar serisi vardı sonra onu bıraktığından beri izlemiyorum) daha fazlası var da hatırlayabildiğim kadarını yazdım.Hangi yıllar youtube kaliteliydi mesela ?
Artık o yıl bile eski sınıfına girdi tabi bu kişiden kişiye değişir.2017 sekiz sene önce değil miydi?