10 Dolara kırışırız içerik bulurum ben sana 10 Doları alırım.%18 devlet direkt kesiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vermeden de olur. Ben 67 dolar çektim hiçbir şey ödemedim
10 Dolara kırışırız içerik bulurum ben sana 10 Doları alırım.%18 devlet direkt kesiyor
Vermeden de olur. Ben 67 dolar çektim hiçbir şey ödemedim
10 dolar iyi para iyi10 Dolara kırışırız içerik bulurum ben sana 10 Doları alırım.
İliğine kadar sömürüyorlarArkadaşlar benim bir youtube kanalım var para kazanma özelliğini açmak için başvuru limitlerini geçdi kanalım merak ettiğim şey para kazanmamı açıp içinde para biriktirebilirmiyim? vergi olayına v.s bakdım bağkur vs bir çok işlem gerekiyor 10-15 sonra felan youtube da para biriktirip toplu çekebilirmiyim vergilerimi tek seferde ödeyerek?
Youtube da para kazanmada vergi mi varArkadaşlar benim bir youtube kanalım var para kazanma özelliğini açmak için başvuru limitlerini geçdi kanalım merak ettiğim şey para kazanmamı açıp içinde para biriktirebilirmiyim? vergi olayına v.s bakdım bağkur vs bir çok işlem gerekiyor 10-15 sonra felan youtube da para biriktirip toplu çekebilirmiyim vergilerimi tek seferde ödeyerek?
Kendin mi ödüyosun yoksa otomatik mi kesiyoYoutube da para kazanmada vergi mi var
kendin ödüyosunYoutube da para kazanmada vergi mi var
Kendin mi ödüyosun yoksa otomatik mi kesiyo
Ben de açmak istioyrdum ama bide onla mı upraşcam para yatsın vergiyle mi uğraşcam bide yoksa kendi kesiliyor mu
evet borca batabiliyorsunArkadaşlar benim bir youtube kanalım var para kazanma özelliğini açmak için başvuru limitlerini geçdi kanalım merak ettiğim şey para kazanmamı açıp içinde para biriktirebilirmiyim? vergi olayına v.s bakdım bağkur vs bir çok işlem gerekiyor 10-15 sonra felan youtube da para biriktirip toplu çekebilirmiyim vergilerimi tek seferde ödeyerek?
kendin ödüyosun
hangi siteden kazanırsan kazan 5 lira bile kazansan vergi ödemek zorunda kalıyosunbu yayın kesidini izle oğuz sasi her şeyi anlatıyo burda