silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Nasıl ucuza alınıyor? 10-20TL vereyim de şu reklamlar çıkmasın artık.
Vanced kullanıyordum da kapandı sanırım ya kiviyi de ben pek kullanamadım.Paycell yüzde 50 cashback var. Vanced, kiwi browser ücretsiz
PC de ublock sıkıntısız şuan. Mobilde de vanced var hala nasıl yokVanced kullanıyordum da kapandı sanırım ya kiviyi de ben pek kullanamadım.
Bir de bilgisayarda da sorun çıkıyor videolar donuyor ses kesiliyor premium yok diye.
Bilgisayar ise adblocker kesinlikle tavsiye ederimVanced kullanıyordum da kapandı sanırım ya kiviyi de ben pek kullanamadım.
Bir de bilgisayarda da sorun çıkıyor videolar donuyor ses kesiliyor premium yok diye.
Aile planını al arkadaşlarınla (seninle 6 kişi).Onlarla bölüş bide Nays kart kullan oradan hediye para ile 93 TL'ye geliyor.Kişi başı aylık 15.5 TL ye geliyor.Nasıl ucuza alınıyor? 10-20TL vereyim de şu reklamlar çıkmasın artık.
İkide bir videolar donuyor ses kesiliyor, youtube açık açık dalga geçmeye başladı sanırım premium yok diye. Adblock ile yapıyor bu arada onu kapatıp video başı 1 dakika reklam izlersen öyle sorunlar olmuyor nedenseBilgisayar ise adblocker kesinlikle tavsiye ederim
Almamanı öneririm.Nasıl ucuza alınıyor? 10-20TL vereyim de şu reklamlar çıkmasın artık.
Telefona ve bilgisayara bir çözüm önerin o zaman mümkünseAlmamanı öneririm.
Revanced kullanabilirsin. Para vermeyi düşündüğüm firma milyarlarca insana ama en başta Rabbimize ve Peygamber Efendimize Sallallahu Aleyhi Vesellem'e savaş açmış bir firma. Yani, yeni Dünya düzeni hizmetkârı bir firma. Bunlara para vermem şahsen. microsofta falan da öyle.Telefona ve bilgisayara bir çözüm önerin o zaman mümkünse