Neler Yeni

Youtube shorts saçma videolar

zWoeii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
.
Shorts'ta gezinirken 1-2 video en son izlediğim videolara benzer videolar çıkıyor sonra aşşağıya indikçe saçma sapan çinli icat videoları, hindistanlı erkeklerin çektiği tiktok videoları ve afedersiniz ama at çiftleşmesi falan çıkıyor bir çözümü yok mu bunun ? İzlediğin videolar ile alakalı demeyin bir kaç tane oyun kanalına aboneyim zaten çok youtube kullanan birisi değilim. Hesap falan çalınmış olabilirmi diyecem ama her açtığım yeni hesapta aynı problem var modeme bile reset attım hala geçmedi. Çözümü yok mu bunun ya.

buroxit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
Terkedilmiş İsmetpaşa Mah. Bayrampaşa / İstanbul
İsim
Bahtiyar Sözkesen
Instagram
instagram.com/profiles/buroxit
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199031367267
YT nin tiktok şeyi işte çoğu büyük sosyal medya platformları özellikle Facebook, tiktoka benzer videolar çekmek için farklı yeni içerikler koyuyor. tek çözüm olarak tüm hesapların tüm geçmişi silmek gerekiyor. tüm geçmiş derken tüm zamanların geçmişini silin.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Algoritma (tahmin) şöyle çalışıyor.

5 video geliyorsa 3 ü senin sevdiğin şeylerden 2 si popüler şeylerden.
Popüler şeyleri hemen geçmezsen algoritma diyor ki "aa bu insan bu video izledi ilgisini çekti demek o zaman devamını yollayayım"

Yapman gereken sevmediğin videolara "dislike" atmak ve hemen geçmek.

zWoeii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
YT nin tiktok şeyi işte çoğu büyük sosyal medya platformları özellikle Facebook, tiktoka benzer videolar çekmek için farklı yeni içerikler koyuyor. tek çözüm olarak tüm geçmişi silmek gerekiyor. tüm geçmiş derken tüm zamanların geçmişini silin.
her girip çıktığımda siliyorum ama hala at çiftleşmesi falan çıkıyor ya hintçe oluyor ya da arapça. sizde de çıkıyor mu ? yoksa benim hesabımda veya modemimde mi bir şey var ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Algoritma (tahmin) şöyle çalışıyor.

5 video geliyorsa 3 ü senin sevdiğin şeylerden 2 si popüler şeylerden.
Popüler şeyleri hemen geçmezsen algoritma diyor ki "aa bu insan bu video izledi ilgisini çekti demek o zaman devamını yollayayım"

Yapman gereken sevmediğin videolara "dislike" atmak ve hemen geçmek.
artık hintilerin ve arapların saçma sapan videolarından bıktım

buroxit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
Terkedilmiş İsmetpaşa Mah. Bayrampaşa / İstanbul
İsim
Bahtiyar Sözkesen
Instagram
instagram.com/profiles/buroxit
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199031367267
her girip çıktığımda siliyorum ama hala at çiftleşmesi falan çıkıyor ya hintçe oluyor ya da arapça. sizde de çıkıyor mu ? yoksa benim hesabımda veya modemimde mi bir şey var ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

artık hintilerin ve arapların saçma sapan videolarından bıktım
üstteki arkadaşın dediğini yaparsak düzelebilir banada mantıklı geldi.

Top Bottom