Farklı cihazdan da denediniz mi?2-3 gündür youtubeda video izlerken deli gibi kasıyor, 3-4 arkadaşımda da var bu sorun. Bu sorunu yaşayanlar var mı? Neden kaynaklı olabilir?
Farklı bir tarayıcı dan deneyinTelefonda sıkıntı yok, kaymak gibi akıyor. Yan pcde de main pcmde de kasıyor.
Chromeda oluyor sanırım sadece sorun. Chromedan açtığımda eba canavarıyla oyun oynuyormuşçasına kasıyor...Farklı bir tarayıcı dan deneyin
Chromela alakalı olabilir, telefonda sıkıntı yok operada da yok.Forumda dün biri daha konu açmıştı bunla ilgili açaba sunucularındamı sıkıntı var google'da var diyorlardı
Chrome zaten bana göre artık bitmiş bir tarayıcı daha geçen bir tane bilgisayarda 1080p chromedan video izleyeyim dedim video kasıyordu sonra opera yükledim ordan baktım akıcı şekilde izletiyordu ben kaç yıldır opera gx kulanıyorum tavsiye ederim boşver chrome'uChromeda oluyor sanırım sadece sorun. Chromedan açtığımda eba canavarıyla oyun oynuyormuşçasına kasıyor...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Chromela alakalı olabilir, telefonda sıkıntı yok operada da yok.
Operanın ara yüzü çok gıcık ediyo beni, chrome çok sade ve tatlı geliyoChrome zaten bana göre artık bitmiş bir tarayıcı daha geçen bir tane bilgisayarda 1080p chromedan video izleyeyim dedim video kasıyordu sonra opera yükledim ordan baktım akıcı şekilde izletiyordu ben kaç yıldır opera gx kulanıyorum tavsiye ederim boşver chrome'u
Firefox, Edge falan bunlara bak bariOperanın ara yüzü çok gıcık ediyo beni, chrome çok sade ve tatlı geliyo