Neler Yeni

Yardım Youtube Sizde de Kasıyor mu?

YiğitAysul

80+ Silver
Aynen 2-3 gündür bende de öyle baya kasıyor acaba driverdan mı diye düşündüm ama değilmiş , birde chrome da genel sıkıntı gibi

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,472
İsim
yusuf ecer
Aynen 2-3 gündür bende de öyle baya kasıyor acaba driverdan mı diye düşündüm ama değilmiş , birde chrome da genel sıkıntı gibi
Evet yorumlardan ben de onu anladım şimdi, kasanların ortak noktası chromeda olması.

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
Firefox yaşıyo muydu ya :D Ben kaldırıldı falan biliyodum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Chrome
Şimdi bende denedim de evet bende de kasıyor. Chrome'un ayarlarından Sistem'e girip ''Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan'' seçeneğini kapatıp dener misin bi? Belki yardımcı olur.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,472
İsim
yusuf ecer
Şimdi bende denedim de evet bende de kasıyor. Chrome'un ayarlarından Sistem'e girip ''Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan'' seçeneğini kapatıp dener misin bi? Belki yardımcı olur.
Deneyim hemen.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,210
İsim
Emre
Discord
necromancerr
2-3 gündür youtubeda video izlerken deli gibi kasıyor, 3-4 arkadaşımda da var bu sorun. Bu sorunu yaşayanlar var mı? Neden kaynaklı olabilir?
Bilmiyorum bende hem telefonda hem pcde yağ gibi akıyor

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,472
İsim
yusuf ecer
Değişmedi, hala kasıyor chromeda. Diğerlerinde sıkıntı yok ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilmiyorum bende hem telefonda hem pcde yağ gibi akıyor
Chrome mu?

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,210
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
2-3 gündür youtubeda video izlerken deli gibi kasıyor, 3-4 arkadaşımda da var bu sorun. Bu sorunu yaşayanlar var mı? Neden kaynaklı olabilir?
kanka öyle böyle değil her site takır takır açılıyor lan videoya tıklıyorum açılması 15 sn yüklenmesi ayrı dert videoyu ileri sarayım diyorum donuyor yorum kısmı cogu zaman açılmıyor açılsa da 2-3 yorum açılıyor onların da profil resmi yüklenmiyor delirdim ders çalışıcam tadım tuzum kaçtı

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,472
İsim
yusuf ecer
kanka öyle böyle değil her site takır takır açılıyor lan videoya tıklıyorum açılması 15 sn yüklenmesi ayrı dert videoyu ileri sarayım diyorum donuyor yorum kısmı cogu zaman açılmıyor açılsa da 2-3 yorum açılıyor onların da profil resmi yüklenmiyor delirdim ders çalışıcam tadım tuzum kaçtı
Cidden bende de aynısı, yan ekranda video açıyorum deli gibi takılıp kasıyor pcde sorun var sanmaya başladım diğer arkadaşlarım da bunu yaşadığını söyleyene kadar. Hatta chromeda video açık oyun oynarsam oyuna da stutter atmaya başlamıştı.

Aykut D.

80+ Gold
Ben edge kullanıyorum gayış gibi akıyor eger adblock varsa güncelleyin .

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Emre Turan
Dün bir twitch yayınında görmüştüm donuyordu yayıncıda bende dün yoktu ama 5 dk önce fark ettim ve inanılmaz donuyor video ilerletmeye çalışırken falan innaılmaz zorlaştırıyor aklıma dün izlediğim yayın gelmişti şimdi de sen açmışsın konuyu genel bir problem var demek ki çok saçma bir olay

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,472
İsim
yusuf ecer
Dün bir twitch yayınında görmüştüm donuyordu yayıncıda bende dün yoktu ama 5 dk önce fark ettim ve inanılmaz donuyor video ilerletmeye çalışırken falan innaılmaz zorlaştırıyor aklıma dün izlediğim yayın gelmişti şimdi de sen açmışsın konuyu genel bir problem var demek ki çok saçma bir olay
Adblocker vs kullanıyor musun hocam? Ben adblockera bağladım çünkü biraz, geçenlerde de adblocker olanlara video izletmiyordu youtube.

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
Adblocker vs kullanıyor musun hocam? Ben adblockera bağladım çünkü biraz, geçenlerde de adblocker olanlara video izletmiyordu youtube.

Premium kullanıyorum bende de var sorun.

Top Bottom