YiğitAysul
80+ Silver
Aynen 2-3 gündür bende de öyle baya kasıyor acaba driverdan mı diye düşündüm ama değilmiş , birde chrome da genel sıkıntı gibi
Evet yorumlardan ben de onu anladım şimdi, kasanların ortak noktası chromeda olması.Aynen 2-3 gündür bende de öyle baya kasıyor acaba driverdan mı diye düşündüm ama değilmiş , birde chrome da genel sıkıntı gibi
Şimdi bende denedim de evet bende de kasıyor. Chrome'un ayarlarından Sistem'e girip ''Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan'' seçeneğini kapatıp dener misin bi? Belki yardımcı olur.Firefox yaşıyo muydu ya Ben kaldırıldı falan biliyodum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Chrome
Deneyim hemen.Şimdi bende denedim de evet bende de kasıyor. Chrome'un ayarlarından Sistem'e girip ''Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan'' seçeneğini kapatıp dener misin bi? Belki yardımcı olur.
Bilmiyorum bende hem telefonda hem pcde yağ gibi akıyor2-3 gündür youtubeda video izlerken deli gibi kasıyor, 3-4 arkadaşımda da var bu sorun. Bu sorunu yaşayanlar var mı? Neden kaynaklı olabilir?
Değişmedi, hala kasıyor chromeda. Diğerlerinde sıkıntı yok ama.Şimdi bende denedim de evet bende de kasıyor. Chrome'un ayarlarından Sistem'e girip ''Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan'' seçeneğini kapatıp dener misin bi? Belki yardımcı olur.
Chrome mu?Bilmiyorum bende hem telefonda hem pcde yağ gibi akıyor
Evet chromeDeğişmedi, hala kasıyor chromeda. Diğerlerinde sıkıntı yok ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Chrome mu?
kanka öyle böyle değil her site takır takır açılıyor lan videoya tıklıyorum açılması 15 sn yüklenmesi ayrı dert videoyu ileri sarayım diyorum donuyor yorum kısmı cogu zaman açılmıyor açılsa da 2-3 yorum açılıyor onların da profil resmi yüklenmiyor delirdim ders çalışıcam tadım tuzum kaçtı2-3 gündür youtubeda video izlerken deli gibi kasıyor, 3-4 arkadaşımda da var bu sorun. Bu sorunu yaşayanlar var mı? Neden kaynaklı olabilir?
Cidden bende de aynısı, yan ekranda video açıyorum deli gibi takılıp kasıyor pcde sorun var sanmaya başladım diğer arkadaşlarım da bunu yaşadığını söyleyene kadar. Hatta chromeda video açık oyun oynarsam oyuna da stutter atmaya başlamıştı.kanka öyle böyle değil her site takır takır açılıyor lan videoya tıklıyorum açılması 15 sn yüklenmesi ayrı dert videoyu ileri sarayım diyorum donuyor yorum kısmı cogu zaman açılmıyor açılsa da 2-3 yorum açılıyor onların da profil resmi yüklenmiyor delirdim ders çalışıcam tadım tuzum kaçtı
Adblocker vs kullanıyor musun hocam? Ben adblockera bağladım çünkü biraz, geçenlerde de adblocker olanlara video izletmiyordu youtube.Dün bir twitch yayınında görmüştüm donuyordu yayıncıda bende dün yoktu ama 5 dk önce fark ettim ve inanılmaz donuyor video ilerletmeye çalışırken falan innaılmaz zorlaştırıyor aklıma dün izlediğim yayın gelmişti şimdi de sen açmışsın konuyu genel bir problem var demek ki çok saçma bir olay
Adblocker vs kullanıyor musun hocam? Ben adblockera bağladım çünkü biraz, geçenlerde de adblocker olanlara video izletmiyordu youtube.