Neler Yeni

Youtube ürün tanıtımı tamam'da!..

Behram

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Abdurrahman
Youtube bakıyorum ürünleri çok güzel herkes anlatıyor ancak o parçanın nasıl takılacağının anlatan detaylı bir video yok ve geçiştiriliyor. Mesela Rgb fanlar çıkan kablolar anakart üzerin'de nereye takılacağı maalesef yok herkes bütün forumlara yazmış bilen arkadaşlar yazıyor ancak hangi parçanın ne olduğunu bilmediğimizde o parçayı sorgulatıyoruz yine yetersiz kaynak var ancak İngilizce bilen kaç kişi var? Bide Türkçe kullanım kılavuzu çıkmıyor Corsair sıvı soğutma aldım Msi anakart aldım cooler master kasa aldım hiç birinde Türkçe kullanım çıkmadı bunlar yasal olarak konması lazım ancak yok Bu virüs bittimim çok ürün satın alıp sanayi bakanlığına iletecem cezayı yaptırım alınması için gerekeni yaptıracam...

Nereden nereye geldim anlatmak istediğim ürünü anlatıyorsunuz ancak ürünü takıldığını anlatan kareler eksik...

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
bütün parçaları atarsan neyi nereye takacağını söylerler

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Melih Samed Gönül
Youtube bakıyorum ürünleri çok güzel herkes anlatıyor ancak o parçanın nasıl takılacağının anlatan detaylı bir video yok ve geçiştiriliyor. Mesela Rgb fanlar çıkan kablolar anakart üzerin'de nereye takılacağı maalesef yok herkes bütün forumlara yazmış bilen arkadaşlar yazıyor ancak hangi parçanın ne olduğunu bilmediğimizde o parçayı sorgulatıyoruz yine yetersiz kaynak var ancak İngilizce bilen kaç kişi var? Bide Türkçe kullanım kılavuzu çıkmıyor Corsair sıvı soğutma aldım MSI anakart aldım cooler master kasa aldım hiç birinde Türkçe kullanım çıkmadı bunlar yasal olarak konması lazım ancak yok Bu virüs bittimim çok ürün satın alıp sanayi bakanlığına iletecem cezayı yaptırım alınması için gerekeni yaptıracam...

Nereden nereye geldim anlatmak istediğim ürünü anlatıyorsunuz ancak ürünü takıldığını anlatan kareler eksik...
Yapamadiysaniz eğer gosterebilirim

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Çok zor olmadığı için, 1-2 kişi bilmiyor diye tüm videoyu uzatmaya gerek duymamışlardır.
Zaten çoğunun eski videolarında anlatımları oluyor.
Her videoda da tek tek baştan anlatmak istemiyorlardır.
Ben olsam, ben de aynı şekilde düşünürdüm.
Zaten "şu nasıl takılır" yazıyorsun, 60 tane video rehberi çıkıyor.

Behram

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Abdurrahman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapamadiysaniz eğer gosterebilirim

Rgb hiç sevme ancak varsa takmak zorunluğu var bunun yüzünde Corsair LL 120 mm bir tane fanı rgblerini yaktım msi kitapğçığında takılan yuvanın 12v çıkışlı oluğunu yazsaydı ben bunu oraya takmazdım ama kitapta bile yetersiz bilgi var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok zor olmadığı için, 1-2 kişi bilmiyor diye tüm videoyu uzatmaya gerek duymamışlardır.
Zaten çoğunun eski videolarında anlatımları oluyor.
Her videoda da tek tek baştan anlatmak istemiyorlardır.
Ben olsam, ben de aynı şekilde düşünürdüm.
Zaten "şu nasıl takılır" yazıyorsun, 60 tane video rehberi çıkıyor.

Maalesef yok onlarca video baktım şu rgb ve Argb bağlatılarını yapanlara baktım detay yok şu pine takın şu pin nedir anlatan yok

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Türkiye'deki distribütörlerin ve satıcıların tek amacı, para olduğu için bilgisi olmayan kişiler sorun yaşıyor. Kullanma kılavuzlarının İngilizce olması da işi zorlaştırıyor. Dünyanın parasını harcadığınız ürünün yanında Türkçe kullanma kılavuzu bulunmaması, kendinizi değersiz hissettiriyor. Benim bildiğim bende kalsın düşüncesine sahip olan insan sayısı da çok fazla. O yüzden yardım bulmak zorlaşıyor. Bahsettiğiniz videolara, yabancı kaynaklar dışında kolay kolay ulaşamazsınız. Maddi imkanlar yüzünden mi kimse uğraşmak istemiyor, yoksa ne halleri varsa görsünler mi diyorlar bilmiyorum. Bir de saatlerce yardımcı olmaya çalıştığınız kişinin, size bir teşekkürü çok görmesi veya işinin olup olmadığını size haber vermemesi insanda bıkkınlık meydana getiriyor.

Yazdıklarım genel olarak geçerli. Sadece bilgisayarlar ile ilgili değil. Bir şey satın alacaksınız. İyi olup olmadığını bilmiyorsunuz. Birisi 5 yıldız vermiş, diğeri 1 yıldız. İki cümle yazmak zor gelmiş. Ne sorun yaşadıysan veya hangi özelliğinden memnun kaldıysan, onu yazında insanlar bilgi sahibi olsun. Acayip bir milletiz.

İmkanım olsaydı, kendime ait bir oda ayarlayıp, bu tür şeyleri takıp çalıştırırdım ve yayınlardım. Öyle bir imkanım olmadığı için eldekilerle idare edeceğiz. Yapacak bir şey yok.

Top Bottom