Çözüldü✓ Youtube video çubuğunu aşağı indirsemde aynı videolar geliyor !!!

Reaksiyon skoru
4
evet beyler bugün youtube girdiğimde başlıkta belirttiğm gibi sorun farkettim sorun tam olarak şu ; diyelim ki herhangi youtube kanalına girdiğimizde örnek donanım arşiv diyelim normal videolar ve shorts videolar bölümde video çubuğunu aşağı indirsem'de aynı videolar geliyor yani tarayıcı kısır döngüye giriyor gibi mesala 7 ay önceki videolara geldiğimde normalde 8 ay 9 ay diye gitmesi gerekirken 4 ay 5 ay önce yayınlanmış videoları göstermeye başlıyor tekrar anlamsız şekilde normalde indirme çubuğunu indirdikçe olması gereken bütün videoları göstermesi iken gerekirken dediğim gibi aynı videolarda takılıp kalıyor. bu sorunu başka yaşayan varmı acaba şu an ? sorun youtube kaynaklı yoksa benim pc'de mi kaynaklı anlamadım gitti.

- tarayıcı geçmişini ve çerezleri sildim düzelmedi.
- farklı tarayıcılar denedim aynı sorun onlarda var (chorme,firefox edge)

Son düzenleme:
evet beyler bugün youtube girdiğimde başlıkta belirttiğm gibi sorun farkettim sorun tam olarak şu ; diyelim ki herhangi youtube kanalına girdiğimizde örnek donanım arşiv diyelim normal videolar ve shorts videolar bölümde video çubuğunu aşağı indirsem'de aynı videolar geliyor yani tarayıcı kısır döngüye giriyor gibi mesala 7 ay önceki videolara geldiğimde normalde 8 ay 9 ay diye gitmesi gerekirken 4 ay 5 ay önce yayınlanmış videoları göstermeye başlıyor tekrar anlamsız şekilde normalde indirme çubuğunu indirdikçe olması gereken gibi bütün videoları göstermesi iken gerekirken dediğim gibi aynı videolarda takılıp kalıyor. bu sorunu başka yaşayan varmı acaba şu an ? sorun youtube kaynaklı yoksa benim pc'de mi kaynaklı anlamadım gitti.

- tarayıcı geçmişini ve çerezleri sildim düzelmedi.
- farklı tarayıcılar denedim aynı sorun onlarda var (chorme,firefox edge)
Bende de olmuştu hocam birkaç kez. Sarı sitede biraz fazla aşağı kaydirincada oluyor aynısı. Şuan sorun yok belki yine olur nasıl düzeldi vs. Bilmiyorum kendi kendine oluyor kendi kendine geciyor

bende tek youtube var sorun umarım sorun youtube ile alakalıdır sende dediğinm şekilde oluyormu şu an bir kontreol edeblirsin iki dakika ;)

bende tek youtube var sorun umarım sorun youtube ile alakalıdır sende dediğinm şekilde oluyormu şu an bir kontreol edeblirsin iki dakika ;)
Şuan denedim olmadı hocam, düzgün çalışıyor ama bazen yapıyor nedenini bilmiyorum. Birde bana cevap diyip yazarsan bana bildirim gelir daha kolay görürüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,519
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri