Neler Yeni

Youtube Video Üretme Ve Twitch Yayın Açmak İçin Sistem

Spusergh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Samet BOYACI
Bütçe
20000
Başlıkta da yazdığım gibi bir sistem toplamak istiyorum. Burada ekran kartında amd nvidia farklı ve işlemcide amd intel farkı nedir ? Hangilerini tercih etmeliyim. Geleceğe dönük de bilgisayar olsun istiyorum sadece yayın açıp bırakmasın diğer oyunları da ve render programlarını da kasmadan çalıştırsın. Yayın oyunum League of Legends. Bütçe 20000 civarı.

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
mert kurtulus
PC hocası sistemi çıktı 12 ka onu al 8 ka klavye mouse ekran kulaklık yaparsın

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR

al bunu cayır cayır kullan :D bu fiyata bedava
Mesaj otomatik birleştirildi:

al bunu cayır cayır kullan :D bu fiyata bedava
ram i 2x8 yapmayı unutma birde ssd depolamayı ve anakartı değiştir taş gibi sistem

Spusergh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Samet BOYACI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler ama daha performanslı bir sistem alsam daha iyi değil mi bu sistem yeterli olur mu ?

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
Teşekkürler ama daha performanslı bir sistem alsam daha iyi değil mi bu sistem yeterli olur mu ?
cevap olarak yazmazsan bize bildirim gelmez forumdan ona dikkat et ama bu sistemden fazlası ileri seviye işler için biraz ve normalde bu fiyatlara bulamazsın bu sistemi zaten stoklar bitti bölgendeki mağazalara bak istersen sitede stok olan mağazalar gösteriliyor ama aynı fiyat olur mu bilemem zaten şimdi bu sisteme farklı bir sitede toplanan hazır sistemlere bak aynı sistem 17-18k falan yani bu bütçeyle max 3060ti falan bulabilirsin belki yada çok iyi indirim takip edip hazır sistem indirimi kovalayacaksın zaten 3070 falan dizemezsin bu bütçeyle amd ekran kartlarına falan bakıp karşılaştırma yapabilirsin

Spusergh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Samet BOYACI
cevap olarak yazmazsan bize bildirim gelmez forumdan ona dikkat et ama bu sistemden fazlası ileri seviye işler için biraz ve normalde bu fiyatlara bulamazsın bu sistemi zaten stoklar bitti bölgendeki mağazalara bak istersen sitede stok olan mağazalar gösteriliyor ama aynı fiyat olur mu bilemem zaten şimdi bu sisteme farklı bir sitede toplanan hazır sistemlere bak aynı sistem 17-18k falan yani bu bütçeyle max 3060ti falan bulabilirsin belki yada çok iyi indirim takip edip hazır sistem indirimi kovalayacaksın zaten 3070 falan dizemezsin bu bütçeyle amd ekran kartlarına falan bakıp karşılaştırma yapabilirsin
3060 kaç sene işimi görür bir de intel yayın için iyi mi amd mi daha iyi yoksa ? Bu sistemi alsaydım yani rahat donma kasma olmadan işimi görür müydüm rahat rahat

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
3060 kaç sene işimi görür bir de intel yayın için iyi mi amd mi daha iyi yoksa ? Bu sistemi alsaydım yani rahat donma kasma olmadan işimi görür müydüm rahat rahat
bunun bir senesi yok bu ürünler düzgün kullanımda 10 yıllar gider hala 1050ti la takılan ve memnun olan insanlar var zaten bu bütçeyle üstünü alman çok mümkün değil dediğim gibi max 3060ti alırsın kasma donma tarih oldu artık :D yeni sistemlerde böyle bişey yok kardeşim oyunların hiçbirinde sıkıntı yaşamazsın ama büyük hata yaptın sistem bitti alsaydın çok büyük kardaydın şimdi aynı özellikte sistemi 15-16k ya zorlama bulursun ama merak etme her türlü işini görür bide lol oynayacağım diyosun bu sistem çok bile

Spusergh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Samet BOYACI
bunun bir senesi yok bu ürünler düzgün kullanımda 10 yıllar gider hala 1050ti la takılan ve memnun olan insanlar var zaten bu bütçeyle üstünü alman çok mümkün değil dediğim gibi max 3060ti alırsın kasma donma tarih oldu artık :D yeni sistemlerde böyle bişey yok kardeşim oyunların hiçbirinde sıkıntı yaşamazsın ama büyük hata yaptın sistem bitti alsaydın çok büyük kardaydın şimdi aynı özellikte sistemi 15-16k ya zorlama bulursun ama merak etme her türlü işini görür bide lol oynayacağım diyosun bu sistem çok bile
Teşekkürler sistem kovalayacağım ya fikir alıyordum sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,105
Üyeler
160,638
Son üye
Hellwoon980
Top Bottom