Neler Yeni

Hazır sistem tavsiyelerinize ve yönlendirmelerinize açığım

çikarito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Beko can
Bütçe
40000
Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar,

Max 40 bin TL bütçem dahilinde hazır sistem araştırıyorum. 2 sistem arasında kaldım ve ve hem bu konuda hem de bilgileriniz ışığında bazı soru işaretlerim için sizlere danışmak isterim. Ayrıca parçaları teker teker toplama durumunda benzer fiyatlara sistem dizebilirsem bu yola da başvurabilirim.

Peşin fiyatına taksit kampanyası olduğu için Gaming Genden bakıyorum sistemlere.
Sizce oyun performansı olarak hangi sistemi tercih etmeliyim? Önceki sistemimde rx5600xt vardı ve memnundum açıkçası bu yüzden Amd Nvidia takıntım yok.

Anakart konusunda soru işaretim var. Önceki sistemimde ileride sistemi güncellerim kaygısıyla bütçemi aşıp B450 tercih etmiştim fakat geldiğim noktada yeni sistem bakıyorum ve eski sistemimi güncellemek istesem yeni işlemciler AM4 soketlerle uyumlu değil. Diyelim ki işlemci olarak 5600 alsam ve ekran kartında rx 7800xt seçsem fiyatı zaten hazır sistem seviyesine geliyor.işlemcime Overclock hiç yapmadım ayrıca. Ondan dolayı geleceğe dönük sistem mi alsam yoksa laptop alır gibi sistem mi alsam karar veremedim. Tavsiyelerinize açığım.

Top Bottom