bi 30 dakka daha bekleyin hocam daha iyi bir sistem düşmez ise evet öyle yapın.İncehesaptakin boşmuvereyim diyosun
Eminde olamadım incehesaptaki kaça düşücek onuda bilemiyoruum aslında güzel indirim gelirse onu alıp psuyu değişmek daha mantıklı gibi geliyonacizane önerim konuda açtığın sisteme 2.5k tl ile 7800x3d eklemen garanti olmuş olur.
bekleyin hocam fiyatı düşerse çökün direkt psu ve ram hariç güzel.Eminde olamadım incehesaptaki kaça düşücek onuda bilemiyoruum aslında güzel indirim gelirse onu alıp psuyu değişmek daha mantıklı gibi geliyo
Aynen öyle bekliyorum güzel fiyat olursa alıcam direk zaten kendim psusunu değiştiririm iyi bir psu ilebekleyin hocam fiyatı düşerse çökün direkt psu ve ram hariç güzel.
Ram neden kötü peki o markayla ilgili pek bir bilgim yokbekleyin hocam fiyatı düşerse çökün direkt psu ve ram hariç güzel.
Bunun yerine kasayı -351 TL Segotep yap.Psuyu aldıktan sonra değişirim o problem değil
marka değil hocam değerleri kötü cl40 çok fazla am5 lerde ise 6000mhz sonrası düzgün çalışmıyorAynen öyle bekliyorum güzel fiyat olursa alıcam direk zaten kendim psusunu değiştiririm iyi bir psu ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ram neden kötü peki o markayla ilgili pek bir bilgim yok
Anladım tamamdır sağolasın öyle yapıcammarka değil hocam değerleri kötü cl40 çok fazla am5 lerde ise 6000mhz sonrası düzgün çalışmıyor
Alıntıyı görüntüle
şunu seçin hem daha ucuz hem daha iyi 2 adet yazıyor yani 2x16 kendi ramim problemsiz kullanıyorum. 6000mhz cl30 ddr5 için en iyi seçeneklerden biri.
Ben de alternatif olarak attıklarından düşünüyordum gaming gecesinde istediğim sistem çıktı oradan aldım. 20dk bekleSelamlar herkese 60.000 65.000 civarı bütçe ile bir hazır sistem almak istiyorum. 9070xt ekran kartı düşünüyorum ama yine tavsiyelere açığım. Koyduğum linklere sıcak bakıyorum sizce nasıldır alınır mı? ?
![]()
MANTIS-RX9070XT / AMD Ryzen 7 7800X3D TRAY / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-RX9070XT sistem tavsiyesi AMD Ryzen 7 7800X3D ve ASUS RX 9070 XT OC 16GB ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
![]()
MANTIS-RX9070XT / AMD Ryzen 7 7800X3D TRAY / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-RX9070XT sistem tavsiyesi AMD Ryzen 7 7800X3D ve ASUS RX 9070 XT OC 16GB ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Kasada segotep nasıldır onu seçipde alabilirim 360 lira düşüyor hattamarka değil hocam değerleri kötü cl40 çok fazla am5 lerde ise 6000mhz sonrası düzgün çalışmıyor
Alıntıyı görüntüle
şunu seçin hem daha ucuz hem daha iyi 2 adet yazıyor yani 2x16 kendi ramim problemsiz kullanıyorum. 6000mhz cl30 ddr5 için en iyi seçeneklerden biri.
O kasada kullanılan PSU BN750W. C+ seviyesi, FSP Hyper ayarında bir PSU. Tek sıkıntı bu PSU da MOV yok akım korumalı priz kullanmakta fayda var. Ama bunu bu seviyede ki pek çok PSU da göremiyoruz zaten.Kasada segotep nasıldır onu seçipde alabilirim 360 lira düşüyor hatta
tam da arkadaşı etikleyecektim kaliteli olan bu mu diye kendisi gelip söylemişKasada segotep nasıldır onu seçipde alabilirim 360 lira düşüyor hatta
O zaman psuyu değiştirmeme gerek kalmaz sanırımtam da arkadaşı etikleyecektim kaliteli olan bu mu diye kendisi gelip söylemişevet seçebilirsiniz.