60.000 tl hazır sistem önerisi

nacizane önerim konuda açtığın sisteme 2.5k tl ile 7800x3d eklemen garanti olmuş olur.
Eminde olamadım incehesaptaki kaça düşücek onuda bilemiyoruum aslında güzel indirim gelirse onu alıp psuyu değişmek daha mantıklı gibi geliyo

Eminde olamadım incehesaptaki kaça düşücek onuda bilemiyoruum aslında güzel indirim gelirse onu alıp psuyu değişmek daha mantıklı gibi geliyo
bekleyin hocam fiyatı düşerse çökün direkt psu ve ram hariç güzel.

Aynen öyle bekliyorum güzel fiyat olursa alıcam direk zaten kendim psusunu değiştiririm iyi bir psu ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ram neden kötü peki o markayla ilgili pek bir bilgim yok

Aynen öyle bekliyorum güzel fiyat olursa alıcam direk zaten kendim psusunu değiştiririm iyi bir psu ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ram neden kötü peki o markayla ilgili pek bir bilgim yok
marka değil hocam değerleri kötü cl40 çok fazla am5 lerde ise 6000mhz sonrası düzgün çalışmıyor
1755282561182.webp

şunu seçin hem daha ucuz hem daha iyi 2 adet yazıyor yani 2x16 kendi ramim problemsiz kullanıyorum. 6000mhz cl30 ddr5 için en iyi seçeneklerden biri.

marka değil hocam değerleri kötü cl40 çok fazla am5 lerde ise 6000mhz sonrası düzgün çalışmıyor
Alıntıyı görüntüle
şunu seçin hem daha ucuz hem daha iyi 2 adet yazıyor yani 2x16 kendi ramim problemsiz kullanıyorum. 6000mhz cl30 ddr5 için en iyi seçeneklerden biri.
Anladım tamamdır sağolasın öyle yapıcam

Selamlar herkese 60.000 65.000 civarı bütçe ile bir hazır sistem almak istiyorum. 9070xt ekran kartı düşünüyorum ama yine tavsiyelere açığım. Koyduğum linklere sıcak bakıyorum sizce nasıldır alınır mı? ?

Ben de alternatif olarak attıklarından düşünüyordum gaming gecesinde istediğim sistem çıktı oradan aldım. 20dk bekle

Alıntıyı görüntüle
Kasada segotep nasıldır onu seçipde alabilirim 360 lira düşüyor hatta

O kasada kullanılan PSU BN750W. C+ seviyesi, FSP Hyper ayarında bir PSU. Tek sıkıntı bu PSU da MOV yok akım korumalı priz kullanmakta fayda var. Ama bunu bu seviyede ki pek çok PSU da göremiyoruz zaten.

tam da arkadaşı etikleyecektim kaliteli olan bu mu diye kendisi gelip söylemiş :D evet seçebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,759
Üyeler
183,162
Son üye
delogl
Geri