Eski kanalda video vesaire var mı yoksa boşta duran bir kanal mıMerhaba arkadaşlar,
Eski kanal dan mı devam etmeliyim yeni kanal mı açmalıyım?
eski kanallar oluyo hocam siz bi deneyin istersenizde yt onermiyoMerhaba arkadaşlar,
Eski kanal dan mı devam etmeliyim yeni kanal mı açmalıyım?
Sen nasıl rahat edersen hocam. İki türlü de sıfırdan başlamış olacaksın.Var video sileyim mi hepsini. Kötü çekmişim. O zamanlar diksiyonum iyi değildi.
bilgin var mı reis benim de 3k abonem var para kazanması açıktı sadece canlı yayın yapıyordum. 9 ay bırakmıştım para kazanması da kapanmamış shortslarla tekrar canlandırıp canlıdan devam edeyim diyorum. shorts canlı yayın sadeceSen nasıl rahat edersen hocam. İki türlü de sıfırdan başlamış olacaksın.
Bayağı da video varmış aslında. Sıfırdan başlamak adına yeni kanal olabilir ama bu boşta durunca da videoları silmekle aynı mantığa gelecek.Dursun mu videolar? Bir inceler misiniz kanalımı?
Hocam nasıl 3k yaptınız ben hala 68 de takılı kaldım video atmayınca takipten çıkıyorlar.bilgin var mı reis benim de 3k abonem var para kazanması açıktı sadece canlı yayın yapıyordum. 9 ay bırakmıştım para kazanması da kapanmamış shortslarla tekrar canlandırıp canlıdan devam edeyim diyorum. shorts canlı yayın sadece
Hocam kanalım bu.Bayağı da video varmış aslında. Sıfırdan başlamak adına yeni kanal olabilir ama bu boşta durunca da videoları silmekle aynı mantığa gelecek.
Biliyorum 40-50 civarı video var bayağı da uzunlar o yüzden bi duraksadım silme konusunda.Hocam kanalım bu.
Valla hocam yorum sizde. O kadar videoyu görünce anı olarakta kalabilir aslında o kanaldan da devam edebilirsiniz. Youtube'da abone kazanmak için biraz farklılık lazım ve sadece youtube'la da kalmamanız lazım. Diğer mecralardan youtube videoların kısa editleri vesaire paylaşılabilir. İnstagram'da takipçiye veya beğeni toplamak youtube'dan daha basit.eski tarihli kanallar eskiden başlamış gibi görünüyor şık görünüyor.
Uzun video atılmaz demi o yüzden silme konusunda aklın karıştı. Ve eski kanaldan devam edeceğim. Silsem iyi olur çok karışık bir kanal.Biliyorum 40-50 civarı video var bayağı da uzunlar o yüzden bi duraksadım silme konusunda.
Valla hocam yorum sizde. O kadar videoyu görünce anı olarakta kalabilir aslında o kanaldan da devam edebilirsiniz. Youtube'da abone kazanmak için biraz farklılık lazım ve sadece youtube'la da kalmamanız lazım. Diğer mecralardan youtube videoların kısa editleri vesaire paylaşılabilir. İnstagram'da takipçiye veya beğeni toplamak youtube'dan daha basit.
Niye atılmasın uzun video onu anlamadım, videolar uzun ve fazla olunca bir an düşündüm böyle bir durumda olsam kıyamazdım silmeye herhaldeUzun video atılmaz demi o yüzden silme konusunda aklın karıştı. Ve eski kanaldan devam edeceğim. Silsem iyi olur çok karışık bir kanal.