Yardım YouTube Yorumlar Kısmı Taşınmış

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,249
Arkadaşlar bu konuyu ikinci kez açıyorum. Daha önce konuya yardımcı olacak bir cevap gelmedi... Sorunum:
Telefonu sıfırladım YouTube'u güncelledim daha sonra yorumlar kısmının taşındığını gördüm. Daha öncede YouTube günceldi ama sadece YouTube'da hesap değiştirince bir hesaptan başka bir hesaba geçince yorumlar böyle gözüküyordu. Güncellemeleri kaldırınca eski haline dönüyor. Güncellemeleri kaldırmadan eski haline döndürmenin bir yolu yok mu?
IMG_20200504_181819.webp
IMG_20200506_163800.webp
IMG_20200506_163257.webp

Ben 2 tane gmail kullanıyorum ve ikisi de aynı telefonda aynı uygulama da olmasına rağmen birisinde yorumlar taşınmış şekilde bir diğerinde ise normal her zaman ki hali gibi gözüküyordu. Pek anlamam ama verileri sildim, uygulamayı silip baştan yükledim yine de farklı gözüküyordu.

Ben 2 tane gmail kullanıyorum ve ikisi de aynı telefonda aynı uygulama da olmasına rağmen birisinde yorumlar taşınmış şekilde bir diğerinde ise normal her zaman ki hali gibi gözüküyordu. Pek anlamam ama verileri sildim, uygulamayı silip baştan yükledim yine de farklı gözüküyordu.
Bende de öyleydi. Telefonu sıfırlayınca bu hesabımda aynı oldu..

Geri