Neler Yeni

YouTube'da Kwai reklamlarını nasıl engellerim

Faik Shn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Mehmet Faik Şahin
Instagram
Faikshnn
Steam
Faikshn
Arkadaşlar son birkaç aydır durmadan YouTube'da Kwai reklamlarını görüyorum her gün birkaç kere reklamı kapatıyorum. Google e posta atım. Kwai desteğe e posta atım, Google rekalam tercihlerinde kişiselleştirilmiş reklamları kapatım, yeni Google hesabı açtım. Ona rağmen Kwai reklamlarını görüyorum ve işe yaramadı. Beyki kapanır diye uygulamayı indirdim ama daha fazla rekalam çıktı. Bu saçama reklamları nasıl engeyebilirim ?

mfimmel

80+ Silver
Arkadaşlar son birkaç aydır durmadan YouTube'da Kwai reklamlarını görüyorum her gün birkaç kere reklamı kapatıyorum. Google e posta atım. Kwai desteğe e posta atım, Google rekalam tercihlerinde kişiselleştirilmiş reklamları kapatım, yeni Google hesabı açtım. Ona rağmen Kwai reklamlarını görüyorum ve işe yaramadı. Beyki kapanır diye uygulamayı indirdim ama daha fazla rekalam çıktı. Bu saçama reklamları nasıl engeyebilirim ?
Hala chrome kullanan var mı ya

Opera GX geçin keyfinize bakın YouTube'de geçerli adblock özelliği ve tarayıcıya özel VPN olduğu gibi göze çok güzel gelen bir şeması var.

Suwariba

80+ Silver
bir kadının se* videosunu izlemek istiyorsan tıkla utangaç olma diye reklam çıkıyor YouTube un kendi uygulamasında bu nasıl iş ya. kişisel reklamı da kapattım düzelmedi. video izlerken bi anda çıkıyor her seferinde sesi kısıyorum. illa premium almamızı istiyor herhalde operaya geçtim ben

Rulep

80+ Gold
ublock origin eklentisi der susarım

Squex

80+ Silver
Telefonda kafayı yedirtip vanced yüklettirmişti bana

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Premium al ya da adblocker kullan. Chrome'a eklemesi çok basit.

Faik Shn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Mehmet Faik Şahin
Instagram
Faikshnn
Steam
Faikshn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hala chrome kullanan var mı ya

Opera GX geçin keyfinize bakın YouTube'de geçerli adblock özelliği ve tarayıcıya özel VPN olduğu gibi göze çok güzel gelen bir şeması var.
Knk mobilde reklam çıkıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,972
Üyeler
164,936
Son üye
ARDA0618
Top Bottom