yapılmaması dedin ama anlamadım almayayım mı
Bütün sayfayı not alma diyor.
İzlediğin kanallar hakkında şunları söyleyeyim.
+Tyt Kimya için Benim Hocam Görkem Şahin'e dönmelisin. Kısa sürede 2 senelik konuları öğreten hocalardan pek ümidim yok Dr. Biyoloji hariç. Eğer onu izleyeceksen zaten güzelce öğretiyor sadece sana yabancı gelen kelimeleri yaz. Bilmediğin şeyleri ve hocanın önemli dediklerini yaz.
+Biyoloji için kanal seçimin iyi hocanın dediği her şey yaz bu hoca boş konuşmaz.
+Matematik için direkt Mert Hoca'ya dön. Rehber Matematik okul sınavları öncesinde iyi oluyor ama TYT ve AYT anlatımında pek güvenemiyorum. Mert Hoca kampını bitirdikten sonra direkt Eyüp B. TYT Matematik VDD al konulardaki ince ayrıntıları veriyor. Matematik için pek yazılacak bir şey yok.
+Türkçe için Rüştü hoca klasik zaten. Dil bilgisinde not alırsın diğerleri okuduğunu anlama zaten.
+Fizik için Fizikfinito kanalını öneririm fizikte ön yargılarım vardı. Bu kanal sayesinde fiziği sevdim her şeyi deneylerle ve yüksek enerjiyle anlatıyor. Akılda kalıcılığı yüksek oluyor.
+Coğrafya için tabii ki Coğrafyanın Kodları izlenmesi gerekiyor. Harita kampından başlayıp her şeyi öğrenebilirsin coğrafyadan bir şey anlamayan ben Dünya haritasını ezberledim.
+Tarih için Tarihin Abesi Mehmet Celal izleyebilirsin. İlk önce sorularla konuyu anlatıp sonrasında konu anlatımı yapacak.