Neler Yeni

Youtubeden konu anlatımlı çalışma nasıl yapabilirim?

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
Herkese merhabalar kendime oynatma listeleri hazırladım.fakat bunları nasıl çalışacağımı malesef ki bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
1699092313851.png
:D

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Kastettiğini doğru anladıysam yapman gereken tek şey özet yazarak izlemen. Yoksa gram akılda kalmıyor

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kastettiğini doğru anladıysam yapman gereken tek şey özet yazarak izlemen. Yoksa gram akılda kalmıyor
doğru not alarak mı yani ve özet nasıl çıkacağımı bilmiyorum video içerisinde

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Hangi hocaları izlemeye başlayacaksın ?

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan

Ekler

• 1699094270045.png
    1699094270045.png
    171.9 KB · Hit: 34
  • 1699094279706.png
    1699094279706.png
    129.3 KB · Hit: 33
  • 1699094289756.png
    1699094289756.png
    130.3 KB · Hit: 31
  • 1699094301301.png
    1699094301301.png
    74.6 KB · Hit: 36
  • 1699094308907.png
    1699094308907.png
    154.2 KB · Hit: 34

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
Temelin var mı biraz da olsa ?
Kaçıncı sınıfsın ?
Bir de hangi bölümsün
12. Sınıfım sayısalım ama nasıl yapacağımı bilemedim not almak istesem youtube den bahsediyorum komple ekranı alıyorum bu da çok uzun sürüyor.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
12. Sınıfım sayısalım ama nasıl yapacağımı bilemedim not almak istesem youtube den bahsediyorum komple ekranı alıyorum bu da çok uzun sürüyor.
Asla yapılmaması gereken bişey önerim imkanın varsa kitaplarını al hocanın biyoloji dışında nota gerek yok bence

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
Asla yapılmaması gereken bişey önerim imkanın varsa kitaplarını al hocanın biyoloji dışında nota gerek yok bence
yapılmaması dedin ama anlamadım almayayım mı

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
yapılmaması dedin ama anlamadım almayayım mı
Bütün sayfayı not alma diyor.
İzlediğin kanallar hakkında şunları söyleyeyim.
+Tyt Kimya için Benim Hocam Görkem Şahin'e dönmelisin. Kısa sürede 2 senelik konuları öğreten hocalardan pek ümidim yok Dr. Biyoloji hariç. Eğer onu izleyeceksen zaten güzelce öğretiyor sadece sana yabancı gelen kelimeleri yaz. Bilmediğin şeyleri ve hocanın önemli dediklerini yaz.
+Biyoloji için kanal seçimin iyi hocanın dediği her şey yaz bu hoca boş konuşmaz.
+Matematik için direkt Mert Hoca'ya dön. Rehber Matematik okul sınavları öncesinde iyi oluyor ama TYT ve AYT anlatımında pek güvenemiyorum. Mert Hoca kampını bitirdikten sonra direkt Eyüp B. TYT Matematik VDD al konulardaki ince ayrıntıları veriyor. Matematik için pek yazılacak bir şey yok.
+Türkçe için Rüştü hoca klasik zaten. Dil bilgisinde not alırsın diğerleri okuduğunu anlama zaten.
+Fizik için Fizikfinito kanalını öneririm fizikte ön yargılarım vardı. Bu kanal sayesinde fiziği sevdim her şeyi deneylerle ve yüksek enerjiyle anlatıyor. Akılda kalıcılığı yüksek oluyor.
+Coğrafya için tabii ki Coğrafyanın Kodları izlenmesi gerekiyor. Harita kampından başlayıp her şeyi öğrenebilirsin coğrafyadan bir şey anlamayan ben Dünya haritasını ezberledim.
+Tarih için Tarihin Abesi Mehmet Celal izleyebilirsin. İlk önce sorularla konuyu anlatıp sonrasında konu anlatımı yapacak.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
Bütün sayfayı not alma diyor.
İzlediğin kanallar hakkında şunları söyleyeyim.
+Tyt Kimya için Benim Hocam Görkem Şahin'e dönmelisin. Kısa sürede 2 senelik konuları öğreten hocalardan pek ümidim yok Dr. Biyoloji hariç. Eğer onu izleyeceksen zaten güzelce öğretiyor sadece sana yabancı gelen kelimeleri yaz. Bilmediğin şeyleri ve hocanın önemli dediklerini yaz.
+Biyoloji için kanal seçimin iyi hocanın dediği her şey yaz bu hoca boş konuşmaz.
+Matematik için direkt Mert Hoca'ya dön. Rehber Matematik okul sınavları öncesinde iyi oluyor ama TYT ve AYT anlatımında pek güvenemiyorum. Mert Hoca kampını bitirdikten sonra direkt Eyüp B. TYT Matematik VDD al konulardaki ince ayrıntıları veriyor. Matematik için pek yazılacak bir şey yok.
+Türkçe için Rüştü hoca klasik zaten. Dil bilgisinde not alırsın diğerleri okuduğunu anlama zaten.
+Fizik için Fizikfinito kanalını öneririm fizikte ön yargılarım vardı. Bu kanal sayesinde fiziği sevdim her şeyi deneylerle ve yüksek enerjiyle anlatıyor. Akılda kalıcılığı yüksek oluyor.
+Coğrafya için tabii ki Coğrafyanın Kodları izlenmesi gerekiyor. Harita kampından başlayıp her şeyi öğrenebilirsin coğrafyadan bir şey anlamayan ben Dünya haritasını ezberledim.
+Tarih için Tarihin Abesi Mehmet Celal izleyebilirsin. İlk önce sorularla konuyu anlatıp sonrasında konu anlatımı yapacak.
Olur hepsini değiştireyim o zaman not konusunda ne düşünüyorsun biyoloji dışında

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
Olur hepsini değiştireyim o zaman not konusunda ne düşünüyorsun biyoloji dışında
Notları hocaların önemli dediği yerleri yaz. Ek olarak senin ilk kez duyduğun ve bilmediğin şeyleri yaz. Örneğin kimyada izobar diyor ve sen bunu biliyorsun veya yarım biliyorsun. Kısaca özet şeklinde yaz. Hocaları bunu uzatarak yazar mesela hoca "İzobar atom: Aynı kütle numarasına sahip ve proton sayıları farklı atomlardır." diye bir tanım yaptı sen bunu. İzobar atom: Kütle numarası aynı proton farklı diye not al.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Hocam yukarda anlatamamişım sanırım demek istediğimi full not almana gerek yok kulalk dolgunluğu olsun test çöz üstüne yeter ayt için belki derim de tyt de vakit kaybedersin 1.donem bitiecek şurda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kitapları güzel oluyor öneririm ben de Dr biyoloji ve ayt biyoloji görkem şahin var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,751
Üyeler
162,055
Son üye
YardimEdinLutfen
Top Bottom