Neler Yeni

YT shorts kanalım önerilmiyor

GTX1660Ti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
mohammad
youtube'ta shorts içerikleri paylaşmaya başladım ufak ufak editler falan yeni öğreniyorum ama attığım shorts videoları ilki hariç 50 üzeri görüntülenme almadı bile nasıl keşfete düşebilirim bilen birisinden cevap bekliyorum kanalımı burada paylaşmak yasakmı onu bilmediğimden kanalın linkini koymadım

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
youtube'ta shorts içerikleri paylaşmaya başladım ufak ufak editler falan yeni öğreniyorum ama attığım shorts videoları ilki hariç 50 üzeri görüntülenme almadı bile nasıl keşfete düşebilirim bilen birisinden cevap bekliyorum kanalımı burada paylaşmak yasakmı onu bilmediğimden kanalın linkini koymadım
Yeni başladıysan bu çok normal,kanalın 10-20 video ile keşfete kolay kolay düşmez.Bunu devamlı sıkılmadan yapacaksın belki 100 video sonra izlenmelerin 5k-10k'ları belki milyonları bulabilecek.

Diğer bir önemli husus ise içerik,içeriğin ilgi çekici değilse keşfete düşmemesi çok normal,özellikle gündemde olan olayları paylaşırsan daha fazla izlenme yakalayabilirsin ama anladığım kadarıyla kanalın film kesitleri üzerine,bunun ne zaman sana geri dönüşü olur kestirebilmek çok zor ama yapmaya devam et bol şanslar diliyorum.

Kerem gök

80+ Silver
editleri kendin mi yapıyon bilmiyorum ama hoşuma gitti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,657
Üyeler
168,334
Son üye
Top Bottom