E erhanigga 80+ Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 139 Reaksiyon skoru 57 30 Mayıs 2020 #1 pc yi yeni kurdum hangi programları kurmalıyım neler yapmalıyım tavsiyeniz var mı mesela ekran kartı driveri gibi
pc yi yeni kurdum hangi programları kurmalıyım neler yapmalıyım tavsiyeniz var mı mesela ekran kartı driveri gibi
Nirvana 80+ Silver Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 2,211 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 1,176 30 Mayıs 2020 #2 Merhaba yeni bir bilgisayar aldıysan driver programlarını önermiyorum tek tek sitelerine girip modellerini yazarak sürücülerini indirebilirsin.
Merhaba yeni bir bilgisayar aldıysan driver programlarını önermiyorum tek tek sitelerine girip modellerini yazarak sürücülerini indirebilirsin.
E erhanigga 80+ Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 139 Reaksiyon skoru 57 30 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Nirvana yazmış: Merhaba yeni bir bilgisayar aldıysan driver programlarını önermiyorum tek tek sitelerine girip modellerini yazarak sürücülerini indirebilirsin. Devamı için tıklayın... yo kendim tek tek kurucam zaten de hangilerini kuruyum diye sordum
Nirvana yazmış: Merhaba yeni bir bilgisayar aldıysan driver programlarını önermiyorum tek tek sitelerine girip modellerini yazarak sürücülerini indirebilirsin. Devamı için tıklayın... yo kendim tek tek kurucam zaten de hangilerini kuruyum diye sordum
Nirvana 80+ Silver Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 2,211 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 1,176 30 Mayıs 2020 #4 windows 10 kullanıyorsan zaten internette varsa kendisi yükleyecektir anakart çipsetini ekran kartını ekran kartını kurmak istiyorsan kurabilirsin.
windows 10 kullanıyorsan zaten internette varsa kendisi yükleyecektir anakart çipsetini ekran kartını ekran kartını kurmak istiyorsan kurabilirsin.
J Jeyk 80+ Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 193 Reaksiyon skoru 46 30 Mayıs 2020 #5 ccleaner tavsiye ederim baya iyi temizliyor birde antivirüs olarak malwerebytes tavsiye ederim ama sürekli çalıştırma belleği yorar haftada 1 defa taratsan yeter
ccleaner tavsiye ederim baya iyi temizliyor birde antivirüs olarak malwerebytes tavsiye ederim ama sürekli çalıştırma belleği yorar haftada 1 defa taratsan yeter