sami şahin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
corsair 5000 seriside eklenebilirTeşekkürler, öneri var mıdır ekstra?
corsair 5000 seriside eklenebilirTeşekkürler, öneri var mıdır ekstra?
Yüksek bütçeyle ilgilenmiyorum. Fakat bir önerim var: Kasa modelini yazdıktan sonra altına bir boşluk bırakarak görseli koy & her model için ayrı spoiler ekle, kolay gelsinTeşekkürler, öneri var mıdır ekstra?
aga be airhawk kasım ayında 650 tl idiArkadaşlar merhaba, öneri/rehberime hoşgeldiniz. Daha önce düşük-orta bütçe için yapmıştım, şimdi de yüksek bütçe için yapıyorum. Umarım beğenirsiniz.
Corsair 4000D Airflow : 858 TL
Aerocool AirHawk Duo : 845 TL
Corsair iCUE 4000X : 980 TL
XPG BATTLECRUISER : 1108 TL
Asus TUF GT301 : 864 TL
MSI MPG Gungnir 110M : 887 TL
Corsair iCUE 220T Beyaz : 898 TL
Corsair iCUE 465X Siyah : 1067 TL
Cooler Master MasterBox TD500 Beyaz : 965 TL
Görseller daha sonradan eklenecektir, öneriniz varsa alt tarafa yorum olarak yazabilirsiniz.
@fluci1 'e teşekkürler.
Boş boş para harcamayı sevenler bütçesiBu sayılanlar yüksek bütçeye giriyorsa ROG Strix Helios hangi listede olmalı
çok güzel beYüksek bütçede şunu alın geçin:
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Harcanan hiçbir para '' Boş boş para '' olamaz. Arkadaşım çok beğenerek aldı. Kişisel zevkBoş boş para harcamayı sevenler bütçesi
helios sahipleri linçlemezse sevinirim
Hava akışı 800 lira olan TD500 Mesh’den bile kötü. Tipi desen aşırı iyi bir olayı da yok. Dikdörtgen kutu işte asus logolu.Harcanan hiçbir para '' Boş boş para '' olamaz. Arkadaşım çok beğenerek aldı. Kişisel zevk
Gamepower Warcry var ama fanları kalitesiz onunda.şu lian li kasalar trye gelsin onlarda çok iyi olucak muhtemelen
Aigo Darkflash Phantom eklenebilir.Arkadaşlar merhaba, öneri/rehberime hoşgeldiniz. Daha önce düşük-orta bütçe için yapmıştım, şimdi de yüksek bütçe için yapıyorum. Umarım beğenirsiniz.
Corsair 4000D Airflow : 858 TL
Aerocool AirHawk Duo : 845 TL
Corsair iCUE 4000X : 980 TL
XPG BATTLECRUISER : 1108 TL
Asus TUF GT301 : 864 TL
MSI MPG Gungnir 110M : 887 TL
Corsair iCUE 220T Beyaz : 898 TL
Corsair iCUE 465X Siyah : 1067 TL
Cooler Master MasterBox TD500 Beyaz : 965 TL
Görseller daha sonradan eklenecektir, öneriniz varsa alt tarafa yorum olarak yazabilirsiniz.
@fluci1 'e teşekkürler.