Neler Yeni

YÜKSEK HIZDA İNTERNET KULLANMAK İSTİYORUM

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,550
İsim
Oozdmrsm
16 MB ZORLA NET ALIYORUM ALTAPISIZ NE KULLANABİLRİM TURCELL FLN ÇOK PAHALLI KOCAELİDE NE BULABİLİRİM 100 MBPS GÜZEL BİR İNTERNET KULLANAYIM ARTIK YETER
Sen hızlı internet kullanmak istiyorsun da altyapın hızlı kullanmanı istiyor mu hocam

arda bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
arda bey
NetSpeed'e bakmanı öneririm. Ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, DNS v.b şeylerde önlemler yok, rahat ve hızlı şekilde takılıyorum.
Alt yapını sorgula, kullanmak istersen S77WE5 kodunu referans olarak girebilirsin. ( Kod benim, 3 ay boyunca indirimli kullanabilirsin. )
altyapi yok diyor sen referans kodun ile altyapili internet oneriyorsun

xTURANN

80+ Silver
altyapi yok diyor sen referans kodun ile altyapili internet oneriyorsun
Benim binamda da alt yapı yok, karşı binadan gelen interneti kullanıyorum ama 50 MBPS sabit alabiliyorum. Kaldı ki sorgulamaktan zarar mı gelecekte böyle ters konuşuyorsun?

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,280
İsim
umut şahin
16 MB ZORLA NET ALIYORUM ALTAPISIZ NE KULLANABİLRİM TURCELL FLN ÇOK PAHALLI KOCAELİDE NE BULABİLİRİM 100 MBPS GÜZEL BİR İNTERNET KULLANAYIM ARTIK YETER
binanızda veya civarında turkcell fiber varsa 700tl 1gbps hız veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

türkcell alt yapısı getirtebilirseniz şayet yoksa çok çok pahalı ve pingin yüksek olur

Sezerinho10

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

türkcell alt yapısı getirtebilirseniz şayet yoksa çok çok pahalı ve pingin yüksek olur
700 tl civarı 1 gbps internetler benimde öyle

hamzaersoy

80+ Bronze
NetSpeed'e bakmanı öneririm. Ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, DNS v.b şeylerde önlemler yok, rahat ve hızlı şekilde takılıyorum.
Alt yapını sorgula, kullanmak istersen S77WE5 kodunu referans olarak girebilirsin. ( Kod benim, 3 ay boyunca indirimli kullanabilirsin. )
30 gün para vermeyeceksin diye konuyu bile okumadan hazır metin yapıştırıyosun ne ilginç insanlar var

xTURANN

80+ Silver
30 gün para vermeyeceksin diye konuyu bile okumadan hazır metin yapıştırıyosun ne ilginç insanlar var
Tamam bro, sen böyle devam et. Attığım diğer mesajı okumadan, hazır ön yargıya devam ediyorsun ne ilginç insanlar var.

hamzaersoy

80+ Bronze
Tamam bro, sen böyle devam et. Attığım diğer mesajı okumadan, hazır ön yargıya devam ediyorsun ne ilginç insanlar var.
1730331046175.png

arda bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
arda bey
Benim binamda da alt yapı yok, karşı binadan gelen interneti kullanıyorum ama 50 MBPS sabit alabiliyorum. Kaldı ki sorgulamaktan zarar mı gelecekte böyle ters konuşuyorsun?
adam sorguladım diyor zaten senin binanda karsi binadan cekilmis bir altyapı var adı üstüne yoksa hizmet alamazsin

Top Bottom