Neler Yeni

Yüksek kur sorunu (oyunlar)

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
tamam oyun çıktı diye haber ediyosun da 40 dolar ben buna nası vericem şimdi? normal fiyatıyla 60 dolar sanırım ama bizim gibi gariban ülkeler için özel fiyatlandırma yapıyor steam, keşke oyun yapımcıları da yapsa en azından şöyle 25 30 dolar olsa çok mu zarar ederler zaten yine de alacak olan 3 5 kişi olur şu oyunu. tr dil desteği de yok zaten tabii bu oyun sadece bir örnek genele baz alsak bu durumu işimiz vahim

Ekler

• 1739903342311.png
    1739903342311.png
    1.1 MB · Hit: 85

quartle

80+ Gold
yapımcıların bir suçu yok kurda

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türkçe dil desteği olmayan oyunu almayın sizi adam yerine koymamış şirket ne diye alıyor bu alanlar
yani bende şahsen 15 20 tane dil seçeneği koyup türkçe dil desteğini koymayanlardan almıyorum, ama böyle 7 8 dil koyan yapımcıların yaptığı oyunları eğer hoşuma giderse ve türkçe yaması varsa alıyorum sonuçta 7 8 dil içinde bizim dili koymalarını bekleyemem pek. ama dediğim gibi ismini cismini bilmediğimiz ülkenin dilini bile koyup türkçe dil desteği koymayan şirketlere ve oyunlara (spiderman 2 örnek) ben de para vermem
Mesaj otomatik birleştirildi:

yapımcıların bir suçu yok kurda
suçu var demedim reis demek istediğim hani az da olsa onlar indirim yapsa bazı ülkelere özel zaten bu paraya da alan olmaz türkiyeden o manada diyorum en azından biraz indirimli satsa bize özel, 3 5 kişinin almasına da vesile olur

quartle

80+ Gold
yani bende şahsen 15 20 tane dil seçeneği koyup türkçe dil desteğini koymayanlardan almıyorum, ama böyle 7 8 dil koyan yapımcıların yaptığı oyunları eğer hoşuma giderse ve türkçe yaması varsa alıyorum sonuçta 7 8 dil içinde bizim dili koymalarını bekleyemem pek. ama dediğim gibi ismini cismini bilmediğimiz ülkenin dilini bile koyup türkçe dil desteği koymayan şirketlere ve oyunlara (spiderman 2 örnek) ben de para vermem
Mesaj otomatik birleştirildi:

suçu var demedim reis demek istediğim hani az da olsa onlar indirim yapsa bazı ülkelere özel zaten bu paraya da alan olmaz türkiyeden o manada diyorum en azından biraz indirimli satsa bize özel, 3 5 kişinin almasına da vesile olur
dil desteği konusunda haklısınız bende asla almıyorum olmayan oyunları hatta gidip paylaşımlı steam hesabı alıp oralardan 1 yıldız veriyorum dil desteği yok diye

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
dil desteği konusunda haklısınız bende asla almıyorum olmayan oyunları hatta gidip paylaşımlı steam hesabı alıp oralardan 1 yıldız veriyorum dil desteği yok diye
hahashshjns süpersin, sonuna kadar hak ediyorlar 1 yıldızları reziller

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fettah Özalp
Adamların oyunlarını alamıyoruz zaten ben olsam Türkçe dil koymazdım:D şaka bir yana çok op bir oyun değilse Türkçe dil desteği olmayan oyunları boykot ediyorum ne kadar ise yararsa

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
Adamların oyunlarını alamıyoruz zaten ben olsam Türkçe dil koymazdım:D şaka bir yana çok op bir oyun değilse Türkçe dil desteği olmayan oyunları boykot ediyorum ne kadar ise yararsa
oyunlara dil eklemenin çok zor bir iş olduğunu sanmıyorum. özellikle yapay zekalar vs. çok fazla gündemdeyken. dediğim gibi 6 7 dil koyan yapımcılar dışında konuşuyorum 15 20 dil koyup tr dil desteği koymayan biri bilerek kasıtlı koymuyordur. o yüzden boykotunuz bir işe yaramasa bile güzel bir örnek. (ki yarıyor, sonuç olarak o şirkete 50 60 dolar kazandırmamış oluyorsun:))

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,574
İsim
Yunus Şahin
Eğer oyunlara sahip olma fetişin yoksa aile hesapları satın alabilirsin. Ev, araba kiralama gibi düşün. Bu şekilde birçok oyun oynadım, hala da oynuyorum şu an.

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
nasıl yapacağımı gösterir misin?
Eğer oyunlara sahip olma fetişin yoksa aile hesapları satın alabilirsin. Ev, araba kiralama gibi düşün. Bu şekilde birçok oyun oynadım, hala da oynuyorum şu an.
ve güvenli mi bu gibi işlemler?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,979
İsim
Oğuz
Normal fiyatı 70 dolar iyi bile çıkarmışlar

Aramun

80+
Dahası