Çözüldü✓ Yüksek render alabileceğim pc tavsiyesine ihtiyacım var!!!

hbc99

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
200000
Arkadaşlar oyun sektöründeyim laptoba sahibim mobil oyun için unity blender adobe ve davinciresolve gibi programlarda sorun yok lakin unreal'a geçmek istiyorum bu halde bile blenderda düzgün render alamıyor unityde ufak apk çıktılarını alırken bile uzun süre bekliyorum 200kyı aşmayacak bir kasaya ihtiyacım var 3d de minumum polygon olarak 400000 civarı bir sahne kullanacağım blenderda map designda da bu sayı iyice katlanacak şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler. Birde en az 4-5 tb ssdye ihtiyacım var işlemci ssd anakart ram ekran kartı ve psuyu harmanlarsanız kasa da sığacak ve havalandırması basit olacak bir kasa olursa mükemmel olur.

Arkadaşlar oyun sektöründeyim laptoba sahibim mobil oyun için unity blender adobe ve davinciresolve gibi programlarda sorun yok lakin unreal'a geçmek istiyorum bu halde bile blenderda düzgün render alamıyor unityde ufak apk çıktılarını alırken bile uzun süre bekliyorum 200kyı aşmayacak bir kasaya ihtiyacım var 3d de minumum polygon olarak 400000 civarı bir sahne kullanacağım blenderda map designda da bu sayı iyice katlanacak şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler. Birde en az 4-5 tb ssdye ihtiyacım var işlemci ssd anakart ram ekran kartı ve psuyu harmanlarsanız kasa da sığacak ve havalandırması basit olacak bir kasa olursa mükemmel olur.
işlemci

ekran kartı

anakart

ram

SSD

kasa

PSU

işlemci soğutucu

sistem bu hâliyle 134.427 lira yapıyor
bu arkadaşa topladığım sisteme bakabilirsiniz

Patroit viper venom 6000 cl 30

Eksik ne kaldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Soğutucu articks 360 ||| kanka
9950x yeterli zaten 3d modeline girmeye gerek yok 6 7 k fark verip

Kasan pahalı

O kadar farkla benim dediğim 20tb alır

bu arkadaşa topladığım sisteme bakabilirsiniz

Soğutucu articks 360 ||| kanka
9950x yeterli zaten 3d modeline girmeye gerek yok 6 7 k fark verip

Kasan pahalı

O kadar farkla benim dediğim 20tb alır
hocam shankar hocamın attığı anakart ve
bunu alabilirsiniz daha iyi olur

Çok pahalı kanka 2 tane attığımı alsın daha iyi

Zaten pcie yolu ancak ona izin verir

Üstüne 20tb hdd alır
la dur ben anakartı b850 pro rs sandım riptide yi de alabilir
bir de hocam gen 5 SSD bu tür işlerde daha mantıklı hız bakımından

la dur ben anakartı b850 pro rs sandım riptide yi de alabilir
bir de hocam gen 5 SSD bu tür işlerde daha mantıklı hız bakımından

Öyle ama adama alan çok lazım fiyati göz önüne alcan zaten benim attığımız hızı çok güzel yeterli raid yapar 2 sini birden uçurur sistemi

Ekran kartı güvenilir midir hocam attığınız yerlerden mi almak mantıklı yoksa itopya gentr vatan media gibi yerlerden almak mı mantıklı birde ssd hdd karışık mı yapacağız 1tb ssd de işimi görür sık kullanmadıklarımı hddde işlerim

Ekran kartı güvenilir midir hocam attığınız yerlerden mi almak mantıklı yoksa itopya gentr vatan media gibi yerlerden almak mı mantıklı birde ssd hdd karışık mı yapacağız 1tb ssd de işimi görür sık kullanmadıklarımı hddde işlerim
Akakçe sadece güvenilir siteleri listeliyor ekran kartıda bir sorun çıkarmaz

Attığım yerler gamingen felan güvenli iyzico ile öderken 1000 tl de indirim aliyorsun

Bu senin kararin ama yüksek render için yüksek kapasite gerekiyor ana sistem için 2tb attığım ssd yeter geri kalanı hdd geçirmeniz faydalı yani sen yüksek yazdığın için önerdim f/p hdd

9950x3d pahalı 9950x işini görür zaten bilgin olsun

Artick liqut frezer 3 al en iyi sıvı soğutma şuan o

Anakart olarak asrock yada benim attığım tercih sana kalmış

Attığım yerler gamingen felan güvenli iyzico ile öderken 1000 tl de indirim aliyorsun

Bu senin kararin ama yüksek render için yüksek kapasite gerekiyor ana sistem için 2tb attığım ssd yeter geri kalanı hdd geçirmeniz faydalı yani sen yüksek yazdığın için önerdim f/p hdd

9950x3d pahalı 9950x işini görür zaten bilgin olsun

Artick liqut frezer 3 al en iyi sıvı soğutma şuan o

Anakart olarak asrock yada benim attığım tercih sana kalmış
2 tb 20 hdd amd 9950 kasa psu 5080 ekran kartı anakartta attınız anakarta uygun ram 2×32 kaç mhz olsa daha iyi işlem aralığına ulaşır birde soğutma işini en iyi nasıl çözeriz kasayı kapattım bir daha uğraşmak istemiyorum sıvı soğutmalarla ilgili birkaç sorun gördüm forumlarda ama net bilgim yok hocam o yönde

2 tb 20 hdd amd 9950 kasa psu 5080 ekran kartı anakartta attınız anakarta uygun ram 2×32 kaç mhz olsa daha iyi işlem aralığına ulaşır birde soğutma işini en iyi nasıl çözeriz kasayı kapattım bir daha uğraşmak istemiyorum sıvı soğutmalarla ilgili birkaç sorun gördüm forumlarda ama net bilgim yok hocam o yönde

ram 6000 mghz cl 28 30 en ideal çip hynix a

64 gb lazımsa öyle link atalım

kesinlikle sıvı soğutma söylediğimden daha iyisini bulamzsin (bu fiyatlara)

Ekler

• CPU Cooler Benchmark _ 3950X OC ~198W _ 35dBA Noise-Normalized _ GamersNexus (SUPPORT_donate_ ...png
    CPU Cooler Benchmark _ 3950X OC ~198W _ 35dBA Noise-Normalized _ GamersNexus (SUPPORT_donate_ ...png
    2.4 MB · Hit: 15
ram 6000 mghz cl 28 30 en ideal çip hynix a

64 gb lazımsa öyle link atalım

kesinlikle sıvı soğutma söylediğimden daha iyisini bulamzsin (bu fiyatlara)
Hocam ben paraya acırsam yarın birgün pc başında çok canım sıkılır o yüzden 128de 256da olur tabi varsa birde 128in tamamını sınırları zorlayabilecek kadar verecek bir ram olmalı yarısını verip ram stoklayacaksa işimiz var hepsini kayıt ettim uyumluluklarında sorun yoktur demi gene kontrol etmeli miyim siparişten önce

Geri