Ah be abi keşke seçim için yapıldığını bilsenYükseköğrenim öğrencilerine cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti ne zaman yürürlüğe girecek?
1994'ten beri diplomasız adama mı yeniliyorsunuz? Sizin yerinizde olsam utançtan kese kâğıdı geçiririm kafama.O diplomasız daha 2013'teki hedefine ulaşamamış bu vaadini yapacağını mı düşünüyorsun
Hocam meraktan soruyorum sizce hangi bakanlar değişicek?Bekle kardeş, meclis açılmadı daha. Meclis açılsın, yasa olarak geçer. Reis verdiği her sözü tuttu şimdiye dek. Bunu da yapar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1994'ten beri diplomasız adama mı yeniliyorsunuz? Sizin yerinizde olsam utançtan kese kâğıdı geçiririm kafama.
1994'ten beri diplomasız adama mı yeniliyorsunuz? Sizin yerinizde olsam utançtan kese kâğıdı geçiririm kafama.
Diplomasız reisin bu sözünü tutamamışReis verdiği her sözü tuttu şimdiye dek.
Kabinenin neredeyse hepsi yeniden kurulacaktır. Varank'ın değişmesini hiç istemiyorum mesela, Dışişleri Bakanı da iyi ama onlar da değişecektir.Hocam meraktan soruyorum sizce hangi bakanlar değişicek?
Bla bla bla...Ben neden utanayım
Ay yazık zoruna mı gitti kıyamam sanaKabinenin neredeyse hepsi yeniden kurulacaktır. Varank'ın değişmesini hiç istemiyorum mesela, Dışişleri Bakanı da iyi ama onlar da değişecektir.
Sadece Fahrettin Altun devam ettirilecek diye bir söylenti var ama kesin değil.
Ekonomi Bakanı veya CB Yardımcısı olarak Mehmet Şimşek gelecek. En emin olduğum bu şu an.
Bla bla bla...
Gerçekler zoruna gidiyorsa cevap yazmayacaksın arkadaş bunu da mı öğretelimAy yazık zoruna mı gitti kıyamam sana
Boş yapanlara mantıklı cevaplar vermekle uğraşmıyorum artık. Beyninizi zorlamama gerek yok, seviyeniz kadar cevap alacaksınız.Ay yazık zoruna mı gitti kıyamam sana
Gerçekler zoruna gidiyorsa cevap yazmayacaksın arkadaş bunu da mı öğretelim
Desteklediğin diplomasız reisinin yaptıklarına boş mu diyorsun?Boş yapanlara mantıklı cevaplar vermekle uğraşmıyorum artık. Beyninizi zorlamama gerek yok, seviyeniz kadar cevap alacaksınız.
İçişleri bakanı seyfullah hacımüftüoğlu olabilir, bilgi içeriden.Hocam meraktan soruyorum sizce hangi bakanlar değişicek?