VERGİ MUAFİYETİ HAKKINDA

Hayırlı olsun sınır 2k olarak açıklandı 🤓
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2k dendi sınır 😃😃😃😃😃😄😄😄😄
kaynak ne? 2kya ne alcaz 1 hafta sonra tost makinesi olacak :d

Kaynak?
Resmi gazetede yayınlanmadığı sürece hiç bir kaynağa itibar etmeyin. Hepsi prim için yapıyor ve amacına da ulaşılıyor anlaşılan :D

Yalan haber. Öyle bir açıklama yok. Twitter da falan yazmışlar. Bu arkadaşlarda inanmış
Webteknonun şimdiye kadar kolpa haber paylaştığını görmedim yalansada en olası yalan bu yarın bir gün böyle bir saçmalığa girişirlerse şaşırmayın

Yalan olabilir,uyku sersemiyim daha
Hiçbir açıklama yok. İnternette yerli olacak diye haber dolaşıyor. Araştırdım, gazeteler öyle olması bekleniyor yazmış. Yani resmi açıklama yok

Webteknonun şimdiye kadar kolpa haber paylaştığını görmedim yalansada en olası yalan bu yarın bir gün böyle bir saçmalığa girişirlerse şaşırmayın
Prim için yapıyorlar. Hiç bir resmi kaynak yok

Webtekno gördüğüm kadarıyla 2 bin ₺ sınır vs dememiş. Ayrıca onun paylaştığı şeyde beklenen şey. Yani resmi açıklama değil

kaynak ne? 2kya ne alcaz 1 hafta sonra tost makinesi olacak :d

Yalan haber. Öyle bir açıklama yok. Twitter da falan yazmışlar. Bu arkadaşlarda inanmış

Kaynak?
Resmi gazetede yayınlanmadığı sürece hiç bir kaynağa itibar etmeyin. Hepsi prim için yapıyor ve amacına da ulaşılıyor anlaşılan :D

Hiçbir açıklama yok. İnternette yerli olacak diye haber dolaşıyor. Araştırdım, gazeteler öyle olması bekleniyor yazmış. Yani resmi açıklama yok

Prim için yapıyorlar. Hiç bir resmi kaynak yok

Ekler

• 20230820_123048.png
    20230820_123048.png
    57.6 KB · Hit: 60
Bu webteknonun açıklaması zaten hocam niye sürekli atıyorsun ne değişecek?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,490
Üyeler
191,827
Son üye
Hakanno32
Geri