Neler Yeni

Yükseliş döneminde eth almak mantıklı mı?

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
Arkadaşlar biliyorum yatırım tavsiyesi vermek yasak fakat 50 dolar civarında almak istiyorum denemek amaçlı sizce düşüşe geçer mi yada artışa devam mı eder

ahenk'

80+ Silver
duracak gibi durmuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ali demiray
MADDE 107 – (1) Sermaye piyasası araçlarının fiyatlarına, fiyat değişimlerine, arz ve taleplerine ilişkin olarak yanlış veya yanıltıcı izlenim uyandırmak amacıyla alım veya satım yapanlar, emir verenler, emir iptal edenler, emir değiştirenler veya hesap hareketleri gerçekleştirenler üç yıldan beş yıla kadar hapis ve beş bin günden on bin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılırlar. Ancak, bu suçtan dolayı verilecek olan adli para cezasının miktarı, suçun işlenmesi ile elde edilen menfaatten az olamaz.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Arkadaşlar biliyorum yatırım tavsiyesi vermek yasak fakat 50 dolar civarında almak istiyorum denemek amaçlı sizce düşüşe geçer mi yada artışa devam mı eder
Borsanın basit bir kuralı :Düsüste Alıp Yükelişte satmalısın. Telaşta al,Çoşkuda sat.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Borsanın basit bir kuralı :Düsüste Alıp Yükelişte satmalısın. Telaşta al,Çoşkuda sat.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yazın ortalarına kadar bir miktar para lazım bir kısmını burdan yapayım diyorum zaten boş oldugumdan odağımı kripto paralara çevirebilirim

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Yazın ortalarına kadar bir miktar para lazım bir kısmını burdan yapayım diyorum zaten boş oldugumdan odağımı kripto paralara çevirebilirim
Evet ama Kar elde edemezsin cok cok sınırlı olur yükselişte Genede dene zordaysan.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
elon musk twitterda manipulasyon yapiyor asiri guvenme asiri artti dusedebilir yatirim yapacaksan az yatir bence

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
Eth dışında uzun vadede kar ettirecek kripto para var mı peki.
aslında bir sürü var . araştırma yapman lazım projelerine bakman lazım tabii ki hiçbir şey kesin değil bu işlere gireceksen kredi çekip ya da son paranla falan girmeni önermem . bir de kimse yatırım tavsiyesi veremez yasal suç .

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
Kripto para uzamanlık alanım değil hocam, Bakmam lazım, Bugun bakıp size geri dönerim.
Sağolasın knk
Mesaj otomatik birleştirildi:

elon musk twitterda manipulasyon yapiyor asiri guvenme asiri artti dusedebilir yatirim yapacaksan az yatir bence
50 dolar civarı yatırıcaktım başlangıç olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

aslında bir sürü var . araştırma yapman lazım projelerine bakman lazım tabii ki hiçbir şey kesin değil bu işlere gireceksen kredi çekip ya da son paranla falan girmeni önermem . bir de kimse yatırım tavsiyesi veremez yasal suç .
Araştırma yapmayı deniyorum. Çalıştığımdan pek müsait değildim ama yoğunluk göstericem artık paramın 4 de 1 i ile denemek istiyordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,345
Üyeler
160,683
Son üye
Aliyev0
Top Bottom