yulaf ile ne karıştırabilirim?

emirhan1234

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,812
herkese merhabalar lifalifin yulaf ezmesini aldım da bunu içecek gibi tüketmek istiyorum pudingli muz ceviz ve fıstık katmak istedim sizce nasıl olur ve başka ne ekleyebilirim mikser ile karıştıracağım yardımcı olabilirseniz sevinirim :D

herkese merhabalar lifalifin yulaf ezmesini aldım da bunu içecek gibi tüketmek istiyorum pudingli muz ceviz ve fıstık katmak istedim sizce nasıl olur ve başka ne ekleyebilirim mikser ile karıştıracağım yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
Muz süt fıstık ezmesi kat sonra mikserden geçirip tüketirsin. Puding biraz saçma gibi 😅

Muz süt fıstık ezmesi kat sonra mikserden geçirip tüketirsin. Puding biraz saçma gibi 😅
muzlu ama bi de muz bulamadım napim sütaşın direkt atıverdim içine içiyorum şuan

sadece yemek istersen badem fındık kuru üzümle tadı güzel oluyo deneyebilirsin ( bademle fındığı ezersen daha iyi olur )

Bir tavaya yulaf ezmesi, yarım muz, 1 çay bardağı süt ve 1 çay bardağı su at orta ateşte lapa haline gelene kadar pişir. Kıvama geldikten sonra altını kapat 1 çay kaşığı tarçın atıp karıştır ardından kaseye al üzerine fıstık ezmesi ve muzun diğer yarısını dilimleyip afiyetle yiyebilirsin

Geri