Neler Yeni

Yulaf lapasına aroma verici / tatlandırıcı / bal kullanıyormusunuz?

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Onur Dogan
her sabah 100g yulaf ve 50g kakaolu tahılı karıstırıp yiyorum. 20g bal fıstık ezmesi tarcın chia ve muz yada elma ile tüketiyorum. ama yulaf miktarı biraz fazla oldugundan yetmiyor bi tık daha tatlı olsun istiyorum. balı kesip aroma verici kullansam bi zararı olurmu her gün kullanacagım. veya baska bir alternatifi varmıdır? önerdiginiz aroma vericileride yazabilirsiniz

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
...
Aroma vericinin içeriğine göre değişir hocam. Eğer, yediğiniz bal da orijinal bal değilse ve onun yerine aroma verici kullanırsanız çok sorun olacağını düşünmüyorum ama siz yinede önce kullanacağınız aroma vericisini araştırın. Sonra kullanın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
949
İsim
Yuzarsef
Baldan şaşma imkanın var ise de şeker kamışı suyu getittir daha kaliteli bir tat alırsın.

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
instagram.com/ichbinsarioglu
proteinocean da kalorisi çok düşük tatlandırıcılar var hocam :) ben mikserde 100gr yulaf, bir muz ve sütü mixliyorum. mükemmel oluyor. birde tatlandırıcılar var bazen de onlardan atıyorum 🫡

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Ömerr_1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ömer
direk yulafı al at ağzına çiğne eskiden hep sıcak suyla pişirir içine bişeyler atar falan yerdim inanılmaz bayardı dümdüz yiyince çokta kötü olmadığını fark ettim bi dene belki sende seversin

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,795
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
her sabah 100g yulaf ve 50g kakaolu tahılı karıstırıp yiyorum. 20g bal ve üstüne muz yada elma ile tüketiyorum. ama yulaf miktarı biraz fazla oldugundan yetmiyor bi tık daha tatlı olsun istiyorum. balı kesip aroma verici kullansam bi zararı olurmu her gün kullanacagım. veya baska bir alternatifi varmıdır? önerdiginiz aroma vericileride yazabilirsiniz
Bal daha iyidir. Balın glikoz şuruplu olanlarından alma. ucuz ballarda olabiliyor çünkü.
Aroma verici dediğin tatlandırıcı gibiyse önermem. Tatlandırıcı gibi şeyler diyet gibi görülse bile bence iştahi arttırıyor.

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Onur Dogan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben bebe bisküvilisini dusunuyodum hic denedinmi onu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bal daha iyidir. Balın glikoz şuruplu olanlarından alma. ucuz ballarda olabiliyor çünkü.
Aroma verici dediğin tatlandırıcı gibiyse önermem. Tatlandırıcı gibi şeyler diyet gibi görülse bile bence iştahi arttırıyor.
bu supplement sitelerindeki ürünleri demek istedim , bende bal tarafındayım ama 30-35 civarına çıksam şeker açısından biraz fazla olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

direk yulafı al at ağzına çiğne eskiden hep sıcak suyla pişirir içine bişeyler atar falan yerdim inanılmaz bayardı dümdüz yiyince çokta kötü olmadığını fark ettim bi dene belki sende seversin
baydıgından degil hocam seviyorum, sagol yinede

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Onur Dogan
edit.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
her sabah 100g yulaf ve 50g kakaolu tahılı karıstırıp yiyorum. 20g bal fıstık ezmesi tarcın chia ve muz yada elma ile tüketiyorum. ama yulaf miktarı biraz fazla oldugundan yetmiyor bi tık daha tatlı olsun istiyorum. balı kesip aroma verici kullansam bi zararı olurmu her gün kullanacagım. veya baska bir alternatifi varmıdır? önerdiginiz aroma vericileride yazabilirsiniz
Ben yulafın gramajından biraz kısıp aromalı pirinç unu ile tamamlıyorum. Benim için çok bir şey farketmiyor. Zamanında çiğ de yediğimiz zamanlar oldu. Bir süre sonra kafanda bir çok tarif oluyor ve kafana göre uyduruyorsun. Attığım ürün indirimde alıp deneyebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,209
Üyeler
163,800
Son üye
fordconnectci
Top Bottom