Neler Yeni

yurdışından ürün almak mantıklımıdır

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu
ebaydan ürünlere bakıyorum 500 dolar civarında birde vergi ve nakliyesi var bunlarda 150 dolar tutar.(baktığım parça rtx 3000 serisi ekran kartları)ebaydan ekran kartı alınır mı
başka nerden ürün bakabilirim veya satın alabilirim

Dambıldor

80+ Silver
ebaydan ürünlere bakıyorum 500 dolar civarında birde vergi ve nakliyesi var bunlarda 150 dolar tutar.(baktığım parça rtx 3000 serisi ekran kartları)ebaydan ekran kartı alınır mı
dolandırılma ihtimaliniz de var yurt dışından karlı ürün almanın en kolay yolları newegg amazon veya tanıdık ille yanında getirtme

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Emre Ortamevzi
Arkadaşlar cevabı bende bekliyorum saçma sapan yok vergisi falan yazmayın Avrupa da fırsatçı yok çok daha uyguna geliyor sadece dikkat etmemiz gereken şeyleri yazın veya daha önce böyle bir alışveriş yapanlar deneyimlerini paylaşsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
ş
Vergilerle aynı fiyata denk geliyor tanıdığın biri varsa ona getirttir

Phenoma

80+ Silver
Yurt dışından ürün alacaksanız Amazon, Newegg veya tanıdık birinin getirmesiyle alınır.
BestBuy da oluyor sanırım.
Bunun dışında dolandırılma şansınız var

Dambıldor

80+ Silver
Yurt dışından ürün alacaksanız Amazon, Newegg veya tanıdık birinin getirmesiyle alınır.
bestbuy sadece amerika kanada meksika için çalışıyor diye biliyorum geçen gün 3060ti stokları 15dkda bitmiş redditte görmüştüm tabi 400 500 dolar arasında gelmiş stoklar

TamerKs

80+ Silver
Ben yurt dışına çıkan amcama kulaklık aldırcam bizde 1200 tl orda 600 tl (logitech g pro x) 1 aydır onu bekliyorum ama parasını almayacak galiba bu yüzden bir tanıdık getirirse daha karlı olursun :)

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ebayda sorun olma olasılığı fazla mı

Top Bottom