Neler Yeni

Öneri YURT DIŞI 30€ LİMİTİNE KARGO DAHİL EDİLDİ

panher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Samet
Ülkemiz Gün Geçmiyor ki Tuhaf Haberlerle Karşılaşıyoruz.
Limit 30€ Bu Günün 28Kasım2024 36.52₺
Kargosuydu Ürünle Birlikte 30€ Geçersen Alamazsın.
1.100₺ Limitini Geçersen Gümrükte Kalıyor.
Ürün 30€ Kargo Bedeli 100€ Yapıp İstenilen Her Ürün Ayarlanıp Getirilebiliyormuş Bu Engellendi.
Yıl Başından Sonra Yurt Dışından Hiç Bir Şey Alamayacağız.
Bunun Sebebi Nedir?
Alıcı Ne Alacağını Bilmiyor Kalitesi
Sahte Video ve Resimlele Alakasız Ürünler Geliyor
Ürün ve Para İade Süreçleri Çok Sıkıntılı Oluyor.
Yurt Dışından Alınan Bilgisayar Ürünlerinde Trojen Logger Olduğundan Eminim Kanıtlamak Zor Gidip Ucuz Klavyeler Alıyorsunuz ya Öyle Beleş Mal Yoktur.
Ben Wifi7 Be200 Kart Arıyordum İntel Marka Killer 1750x Oluyor Yazılımı Satıcının Verdiği Yerden Yükleyecekmişim. Burada Tezgah Var Dedim.
Yurt Dışından Ürün Aldığımızda Daha Çok Dışa Bağımlı Oluyoruz Bu Sebeple Vanalar Kısıldı Tamamen Kapatamıyorlarmış Yakında 10€ Yaparlar Sadece Çin Abur Cuburu Alırsınız.
Yurt Dışından Resmi Kaliteli Videosu Efsane Ürünler Aşırı Fason Çıkıyor Biliyorsunuz.
Bilgisayar Parçalarıda Çabuk Bozuluyor.
Klavyeler Çok Tehlikeli Şu Özelliği Bu Özelliği Var Diye Mühendislerin İnceleyip Tesbit Etmekte Zorlanacağı Sahte Süslemeleri Yapıyorlar Halbuki Görselden İleri Gidemez Verimsiz Vasat Ürünler.
Yurt Dışından Gerçekten Ucuz Ürünler Oluyor Ülkemizde Olmayan Çok İhtiyaç Duyulan Entegreler Çipler ARGE Yapmamız İmkansız Oldu.
Teknolojiyi Üretemiyoruz Artık Hiç Üretemeyiz Geliştiremeyizde Farkımızı Koyamayız.
Son Olarak Yurt Dışında Çinden Koreden vs.. Gelen Elektrikli Otomobillere 3 Kat Ötv Kdv Bu Dünyanın Hiç Bir Yerinde Olmayan Vatandaşı Tost Eden Yandaş Cebi Düzeni Bitmeli Doğanın Egzoz Gazının Arapları Zengin Etmenin Bir Anlamı Yoktur Olamaz. İkinci El Otomobiller Tamamen Değer Kabına Uğrayacaktır Teknoloji Aşırı İlerliyor. Artık Buji Motoru Arabaya Kimse Binmeyecektir.
Türkiyede Teknolojinin Ucuz Olmasını İstemiyorlar.
Bilgisayar Telefon Elektrikli veya Elektriksiz Araba Fark Etmiyor Bir Ürünün Değeri Vardır Ödersin Birde Devlete Ödersin Aynı Değeri Birde Ürünü Getiren Distribütöre(Yandaş) Ödersin 3Üç Katına Alırsın. Neyse…
Yurt Dışı Fişini Çektikk
Telefon Taksitlendirme Neden Yapamıyoruz.
Fiyatlar Uçmuş Gitmiş En Dandik Telefon 20Bin Liradan Başlıyor. Taksit Olmadan Nasıl Alacak Nasıl Sosyalleşecek Nasıl İletişime Geçecek İş Bulacak Nasıl Bilgi Eğitim Kazanacak Yani Amaç Artık Art Niyet Ararım Bizim Üzerimizden Silindirle Geçiyorlar Cahil Verimsiz Bomboş Yeni Nesil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,852
Üyeler
165,083
Son üye
Rabia Sarban
Top Bottom