Hocam şimdi yani 2 ay önce amazon üzerinden yurtdışından bir şey sipariş etmişim 280 küsür lira ithalat ücreti depozitosu var. Ben müşteri hizmetlerine yazmasam bile, birkaç ay içerisinde bu 280 küsür lira hesabıma mı yatıcak?Benim isteğim doğrultusunda değil sizin içinde geçerli otomatik yapılıyor
evet 180'gün içinde otomatik yatıcakHocam şimdi yani 2 ay önce amazon üzerinden yurtdışından bir şey sipariş etmişim 280 küsür lira ithalat ücreti depozitosu var. Ben müşteri hizmetlerine yazmasam bile, birkaç ay içerisinde bu 280 küsür lira hesabıma mı yatıcak?
Merak ettim musteri temsilcisine sordum@Abdullah Hacıgül Amazon ile Air frey için konuştum depozito ile ilgili bana 341'TL Depozito Ücreti yatırılacak dedi (90 veya 180) Gün İçinde Keza Mizar 2 adet klavye 102'TL Mizar 1 Adet 45'TL Ücret Yatıcak dedi
Dostlar baya kaarli alışveriş oldu sıcak fırsatlari paylaşan tüm dostlara teşekkür ediyorum.
Ne diyosun ya, süpermiş. Doğrusu 6 ay sonra o para 2ye bölünüyor değer olarak ama olsunevet 180'gün içinde otomatik yatıcak
@Abdullah Hacıgül Amazon ile Air frey için konuştum depozito ile ilgili bana 341'TL Depozito Ücreti yatırılacak dedi (90 veya 180) Gün İçinde Keza Mizar 2 adet klavye 102'TL Mizar 1 Adet 45'TL Ücret Yatıcak dedi
Dostlar baya kaarli alışveriş oldu sıcak fırsatlari paylaşan tüm dostlara teşekkür ediyorum.
Salondayim arayamam suan ama yarin arayip sorarimarayarak sorarmısın bide ben 2 farklı temsilciden bu bilgiyi aldım. konuyu güncelledim bu arada
arayın sorun tekrar hocam ben 3'kez şimdi arıyıp bilgi alıcamAlıntıyı görüntüle
1 Martta Almanyadan RX 6500 Xt almıştım, 15 lira mı ne iade olmuştu onun dışında iade olan bir şey yok