Neler Yeni

Yurt dışı iphone devri bitti mi

adon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
samet
selamlar. uzun süredir aklıma takılan meseleler var bunları bugün açıklığa kavuşturmak isterim destek verirseniz makbul olur.
kayıt ücreti 45k civarına çıkacak 1 2 ay sonra. aklımda yd iphone 15 pro var fakat ben henüz naısıl kullanacağıma karar veremedim. bi taraftan ilerde kayıt ettiririm diye düşünüyorum diğer taraftan kayıt ettirmeyi istemiyorum da çok ciddi meblalara ulaşmışken. burada aklıma takılan diğer nokta ise aldığım yd 15 proyu 1 2 sene içerisinde satabilecek miyim. yani yd cihazların satılma konusunda önleri açık mı. ayrıca ileride devlet nasıl bir politika izler bilemiyoruz. yd 15 pro ya da tr13-14 arsında kalsanız ne yapardınız aydınlatır mjısınız

Giray4323

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Giray Şahin
esim kulana bilirsin telefonda yeni numaraya geçip

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
selamlar. uzun süredir aklıma takılan meseleler var bunları bugün açıklığa kavuşturmak isterim destek verirseniz makbul olur.
kayıt ücreti 45k civarına çıkacak 1 2 ay sonra. aklımda yd iphone 15 pro var fakat ben henüz naısıl kullanacağıma karar veremedim. bi taraftan ilerde kayıt ettiririm diye düşünüyorum diğer taraftan kayıt ettirmeyi istemiyorum da çok ciddi meblalara ulaşmışken. burada aklıma takılan diğer nokta ise aldığım yd 15 proyu 1 2 sene içerisinde satabilecek miyim. yani yd cihazların satılma konusunda önleri açık mı. ayrıca ileride devlet nasıl bir politika izler bilemiyoruz. yd 15 pro ya da tr13-14 arsında kalsanız ne yapardınız aydınlatır mjısınız
Bu kadar endiseleniyorsan hic yorma kendini o fiyata Samsung S serisi al evet iphone kadar bu sosyal statu kazanmiyorsun ama deneyimin ayni. Yurtdisi iphone gercekten cok f/p ama insani yoruyor yok yaninda ikinci telefon tasi yok iste hat kapandi falan filan. Ugrasabilirsen alinabilir ama ben olsam ugrasmazdim gidip samsung S24+ alip rahatima bakardim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,828
Üyeler
161,346
Son üye
SamereL
Top Bottom