Neden peki bi tanıdığımız 2 yıla yakın nerden baksak bu şekilde kullanıyohayır !
Tamam ama nedenhayır !
Android olarak alınır desem suç işlerimArkadaşlar yurt dışı kayıtlı telefon almayı düşünüyorum sizce alınır mı 2 yıl sonra kesin olarak yurt dışına çıkıcam şuanlık geçici kayıt yaptırıp kullanabilirmiyim
İphone almayı düşünüyorumKuzenimde Redmi Note 8 var evde kendisi IMEI atmş kullanıyor sorunsuz. Önermem tehlikeli olabilir ama sorun yaşayanı görmedim ben.
Hayır gitmeseler bile ben 2 yıl sonra çıkıcam yurt dışına o zamana kadar geçici olarak kullanabilirmiyim merak ettiiim bu bütçe kısıtlı azıcık o yüzden yoksa kim istemez tr kayıtlı cihazannen baban hacca gidicekse be hattın anenın ve babanın uzerınıyse kesınlıkle almalısın. detaylar acıklamada
Anladım ben iphone almayı düşünüyorumben aldım 2 kere geçen abime aldık mi 10 pro mu neydi çok memnun aynı model kuzen aldı 2 katı fiyat nerdeyse
kanka ne yap biliyormusun sen hacca git bu sene ama birde telefoncular bu 6 ay vs uzatabılıyor kullanım surelerınnı vs.Hayır gitmeseler bile ben 2 yıl sonra çıkıcam yurt dışına o zamana kadar geçici olarak kullanabilirmiyim merak ettiiim bu bütçe kısıtlı azıcık o yüzden yoksa kim istemez tr kayıtlı cihaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım ben iphone almayı düşünüyorum
Yanlış söylemeyeyim ama 3+3 ay veya 6+6 süren oluyordu. @cfranko tam olarak nasıldı söyler misin?Hayır gitmeseler bile ben 2 yıl sonra çıkıcam yurt dışına o zamana kadar geçici olarak kullanabilirmiyim merak ettiiim bu bütçe kısıtlı azıcık o yüzden yoksa kim istemez tr kayıtlı cihaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım ben iphone almayı düşünüyorum