Neler Yeni

Yurt dışı kayıtlı telefon alıcam mantıklı mı

Anıl123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Anıll
Arkadaşlar yurt dışı kayıtlı telefon almayı düşünüyorum sizce alınır mı 2 yıl sonra kesin olarak yurt dışına çıkıcam şuanlık geçici kayıt yaptırıp kullanabilirmiyim

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ahmet Aydın
hayır !

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ
andorid mı

rado2373

80+
ben aldım 2 kere geçen abime aldık mi 10 pro mu neydi çok memnun aynı model kuzen aldı 2 katı fiyat nerdeyse

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,648
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Kuzenimde Redmi Note 8 var evde kendisi IMEI atmş kullanıyor sorunsuz. Önermem tehlikeli olabilir ama sorun yaşayanı görmedim ben.

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver

anon-im

80+
annen baban hacca gidicekse be hattın anenın ve babanın uzerınıyse kesınlıkle almalısın. detaylar acıklamada

Anıl123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Anıll
annen baban hacca gidicekse be hattın anenın ve babanın uzerınıyse kesınlıkle almalısın. detaylar acıklamada
Hayır gitmeseler bile ben 2 yıl sonra çıkıcam yurt dışına o zamana kadar geçici olarak kullanabilirmiyim merak ettiiim bu bütçe kısıtlı azıcık o yüzden yoksa kim istemez tr kayıtlı cihaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben aldım 2 kere geçen abime aldık mi 10 pro mu neydi çok memnun aynı model kuzen aldı 2 katı fiyat nerdeyse
Anladım ben iphone almayı düşünüyorum

anon-im

80+
Hayır gitmeseler bile ben 2 yıl sonra çıkıcam yurt dışına o zamana kadar geçici olarak kullanabilirmiyim merak ettiiim bu bütçe kısıtlı azıcık o yüzden yoksa kim istemez tr kayıtlı cihaz

kanka ne yap biliyormusun sen hacca git bu sene :D ama birde telefoncular bu 6 ay vs uzatabılıyor kullanım surelerınnı vs.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007

Yanlış söylemeyeyim ama 3+3 ay veya 6+6 süren oluyordu. @cfranko tam olarak nasıldı söyler misin?

Eğer yurt dışına çıkmıyorsan alma, çıkıyorsan al.

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Ali
Gayet alınabilir... Örnek iPhone alırsın. E sim varsa 4+4 ay simler kapanana kadar kullanırsın. Süre uzatması yaptırıp yılbaşında süreler sıfırlanır yine aynen kısır döngü devam... Bu süreçte cihaz arızalanır süre uzatması biter ise küllüyen zarar 🤣

Top Bottom